Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ «βάζει φρένο» στις πλαστικές επεμβάσεις της συντρόφου του

Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ «βάζει φρένο» στις πλαστικές επεμβάσεις της συντρόφου του

Ο Ισπανός πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε έκκληση στη σύντροφό του, Αούρα Ρουίθ να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις μετά το νέο χειρουργείο της στους γλουτούς

jese
Το σίριαλ της σχέσης του Ισπανού ποδοσφαιριστή με το σέξι μοντέλο και τηλεπερσόνα δεν αφήνει όπως φαίνεται παραπονεμένο το κοινό. Μετά την επεισοδιακή επανασύνδεσή τους, νέα σύννεφα εμφανίστηκαν στη μεταξύ τους σχέση, καθώς η μελαχρινή καλλονή φαίνεται πως το έχει παρακάνει με τις πλαστικές...

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή Ρουίθ υποβλήθηκε προσφάτως σε χειρουργική επέμβαση για λιποαναρρόφηση αύξηση  των γλουτών της, δείχνοντας τα αποτελέσματα στους θαυμαστές της μέσα από το κανάλι της Mtmad. Η εν λόγω απόφαση ωστόσο δυσαρέστησε τον σύντροφό της, ο οποίος και της ζήτησε να είναι η τελευταία φορά που περνάει την πόρτα του χειρουργείου...

«Όταν με ξύπνησαν, ένιωθα σαν να πέθαινα. Είχα πόνο στο ισχίο», εξομολογήθηκε στους ακολούθους της και συνέχισε: «Είπα στον Χεσέ ότι ήθελα να κάνω και άλλη μια επέμβαση και μου είπε να μην το κάνω γιατί η ομορφιά πηγάζει από τις ατέλειες. Είναι αλήθεια ότι δεν είχα ανάγκη, αλλά όλα πήγαν καλά».

Μάλιστα, στη συνέχεια ανέφερε πως επιθυμεί να υποβληθεί και σε νέα επέμβαση στην κοιλιά της, ωστόσο αυτή τη φορά ο γιατρός της ήταν εκείνος που την απέτρεψε από το να το κάνει, εξαιτίας των κινδύνων που διατρέχει ένα τέτοιο χειρουργείο .
Κλείσιμο
aurah-ruiz-en-mtmad-620x350


Οι καυτές αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή

Τον περασμένο Μάρτιο η Ρουίθ προέβη σε ιδιαιτέρως ακατάλληλες αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική τους δραστηριότητα, στο διαδικτυακό κανάλι Mtmad.es. Μάλιστα, πέραν των καυτών λεπτομερειών σχετικά με τις συνευρέσεις τους, ανακοίνωσε και την ύπαρξη ενός sex tape που αναμένεται να κυκλοφορήσει!

«Θέλεις να μάθεις αν αγαπώ τον Χεσέ... Είναι ο σύντροφός μου και όταν συγχωρείς πολλά πράγματα, μετά τα ξεχνάς. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει αγάπη ανάμεσα μας. Είναι θέματα δικά μας, του ζευγαριού, με αγαπά και το αποδεικνύει.

Είμαι λάτρης των ερωτικών βοηθημάτων και αρέσουν και στον Χεσέ. Έχω μια ολόκληρη συλλογή από αυτά. Είμαι πολύ φιλελεύθερη σε αυτά τα θέματα. Στο εγγύς μέλλον θα κυκλοφορήσει ένα sex tape μας. Ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε», δηλωσε.


Το σέξι βίντεοκλιπ με πρωταγωνίστρια την Αούρα

Ο ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το τραγούδι, κυκλοφορώντας μάλιστα βίντεο κλιπ όπου τον συνοδεύει η ίδια!

«Tu Favorito» ο τίτλος του κομματιού του... Jey M, όπως είναι το καλλιτεχνικό του, με τους περισσότερους πάντως να στέκονται στην εκρηκτική εμφάνιση της Αούρα...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης