Χεσέ Ροντρίγκεθ: Ροζ αποκαλύψεις από την πρώην σύζυγο του... γόη της Παρί Σεν Ζερμέν

Χεσέ Ροντρίγκεθ: Ροζ αποκαλύψεις από την πρώην σύζυγο του... γόη της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ισπανός «Playboy» πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο εξαιτίας των πικάντικων αποκαλύψεων της πρώην συζύγου του - Τα... παράξενα ερωτικά γούστα, οι απιστίες και το ροζ βίντεο

aura
Πρώτο θέμα στα διεθνή ταμπλόιντς είναι για ακόμη μια φορά ο Ισπανός επιθετικός Χεσέ Ροντρίγκεθ, εξαιτίας της πολυτάραχης ερωτικής του ζωής. Τον περασμένο Δεκέμβριο βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δημόσια οργή της πρώην συζύγου του η οποία τον έπιασε στα «πράσα» με τη γυναίκα πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα σαν να μην έφταναν τα «οικογενειακά δράματα», η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει από το συμβόλαιό του! Ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν φαίνεται να πτόησε τον 28χρονο άσο που έγινε πατέρας για 5η φορά με διαφορετική γυναίκα, την Janira Barm, που φέρει το προσωνύμιο «Καταλανή-barbie» (λόγω της εντυπωσιακής της εξωτερικής εμφάνισης).

Ωστόσο η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και οι δύο τους ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους μετά τη γέννηση της κόρης τους στις 22 Δεκεμβρίου, με την ξανθιά καλλονή να τον κατηγορεί για αμέλεια και κακοποιητική συμπεριφορά.
jese_janira
Κλείσιμο

barn

Οι ακατάλληλες αποκαλύψεις της πρώην συζύγου

Κι ενόσω η προσωπική ζωή του Ροντρίγκεθ περνάει από φουρτούνες και κύματα, η «απατημένη» πρώην σύζυγός του, Άουρα Ρουίθ, προέβη σε ιδιαιτέρως ακατάλληλες αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική τους δραστηριότητα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο διαδικτυακό κανάλι Mtmad.es. Μάλιστα, πέραν των καυτών λεπτομερειών σχετικά με τις συνευρέσεις τους, ανακοίνωσε και την ύπαρξη ενός sex tape που αναμένεται να κυκλοφορήσει!

«Θέλεις να μάθεις αν αγαπώ τον Χεσέ... Είναι ο σύντροφός μου και όταν συγχωρείς πολλά πράγματα, μετά τα ξεχνάς. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει αγάπη ανάμεσα μας. Είναι θέματα δικά μας, του ζευγαριού, με αγαπά και το αποδεικνύει.

Είμαι λάτρης των ερωτικών βοηθημάτων και αρέσουν και στον Χεσέ. Έχω μια ολόκληρη συλλογή από αυτά. Είμαι πολύ φιλελεύθερη σε αυτά τα θέματα. Στο εγγύς μέλλον θα κυκλοφορήσει ένα sex tape μας. Ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε», δηλωσε η Ρούιθ.

jese1
Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ είχε φέρει στο Παρίσι και την όμορφή συζυγό του Άουρα Ρουίθ κατά την παρουσιασή του απο τους Παριζιάνους
Πέντε παιδιά με τρεις γυναίκες για τον... «Γόη του Παρισιού»

Όταν το 2016 η Παρί Σεν Ζερμέν έβγαζε απο τα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει απο τη Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα δεν περίμενε οτι τέσσερα χρόνια αργότερα θα...έκλαιγε τα λεφτά της. Τότε ο Χεσέ Ροντρίγκεθ είχε φέρει στο Παρίσι και την όμορφή συζυγό του Άουρα Ρουίθ με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και μάλιστα κατά την παρουσιασή του απο τους «Παριζιάνους» η τότε 27χρονη Ισπανίδα είχε κλέψει τις εντυπωσεις.

Ο Ισπανός επιθετικός ωστόσο δεν μπόρεσε να σταθεί ισάξιος των προσδοκιών των Γάλλων. Για την κακή εικόνα του  στους αγωνιστικούς χώρους και την απόφαση της Παρί να τον αφήσει ελεύθερο στις 6 Δεκεμβρίου, φαίνεται πως έπαιξε ρόλο η εξω-γηπεδική του ζωή. Τα ερωτικά σκάνδαλα, αλλά και το ότι έσπασε την καραντίνα για να κάνει διακοπές στα Κανάρια Νησιά, γενέτειρα της γυναίκας των παιδιών του.

Ο Χεσέ και η σύζυγός του Άουρα ξεκίνησαν να έχουν προβλήματα στην σχέση τους το 2018, δυο χρόνια μετά τη μεταγραφή του στην Παρί, με την πρώην διαγωνιζόμενη σε reality show, να κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή ότι ήταν κακός μπαμπάς και δεν ενδιαφερόταν για τον πρόωρα γεννημένο γιο τους με αποτέλεσμα να τον... τρέχει στα δικαστήρια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AURA RUIZ (@aurah.ruiz)


Οι δυο τους φαίνεται πως τα βρήκαν όταν η Άουρα πήρε μέρος στο τηλεπαιχνίδι "La Casa Fuerte", κάτι σαν το Big Brother, όμως αυτό κράτησε για λίγο και συγκεκριμένα μέχρι να μπλεχτεί το όνομα του Χεσέ σε ερωτικό σκάνδαλο με την Ρόσιο Αμάρ.


Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε διαρρεύσει ένα βίντεο στο οποίο η Άουρα βρίσκεται έξω από το σπίτι του Χεσέ και σε έξαλλη κατάσταση χτυπάει με μανία την μπαλκονόπορτα για να της ανοίξει ο σύντροφός της, καθώς έχει υποψίες (όχι αδίκως) πως μέσα στο σπίτι βρίσκεται η Αμάρ.


Ειδήσεις σήμερα: 


Σύνοδος Κορυφής: Το τελικό κείμενο για Τουρκία και η ικανοποίηση της Αθήνας

Στα ύψη τα κρούσματα - Απρόβλεπτη η συμπεριφορά της επιδημίας

«Κούρεμα» ενοικίων Μαρτίου: Ποιοι δικαιούνται μείωση 100% και ποιοι 40%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης