Άρης: Ο Μανσίνι υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024

Άρης: Ο Μανσίνι υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024

Άρης και Ντάνιελ Μαντσίνι θα πορευτούν μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2024 καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Αργεντίνου επιθετικού

mantsini
Το συμβόλαιο του Ντάνιελ Μαντσίνι επρόκειτο να λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι, δεδομένου όμως του πρωταγωνιστικού ρόλο του στην ομάδα, της προσφοράς του αλλά και του χαρακτήρα του, οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε συμφωνία μαζί του για την επέκτασή του. Έτσι οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν με νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, συμφωνία η οποία ανακοινώθηκε μάλιστα και από την ΠΑΕ Άρης. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Daniel Mancini για άλλα δύο χρόνια. Ο 24χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2024», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Αργεντίνος αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην αποδοχή της πρότασης του Άρη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον ΑΡΗ για αλλά δύο χρόνια. Αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση του κ. Καρυπίδη γιατί νιώθω πλέον τον ΑΡΗ σαν το σπίτι μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα δίνω το 100% και αυτό υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να κάνω.

Η ομάδα και ο κόσμος με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με τους στόχους του ΑΡΗ και είμαι βέβαιος ότι θα τους εκπληρώσουμε. Με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει να μεγαλώνει κάθε χρόνο και όλοι μαζί να κατακτήσουμε τους στόχους μας. VAMOS ARIS!», ήταν η δήλωση του Daniel Mancini στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για θέρμανση και ρεύμα: Διπλασιάζεται η επιδότηση - Τι θα ανακοινωθεί σήμερα

Γεωργιάδης: «Θυμάμαι που είχα πυρετό και ο Πολάκης με καλούσε να πάρω ιβερμεκτίνη» - Η έρευνα του BBC

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη Κακαράντζουλα αντιμέτωπη με δικαστές και ενόρκους - Τι θα πει στην απολογία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης