Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια τουΠύρρου Δήμα. Η μητέρα του θρυλικού αθλητή της άρσης βαρών, Ελευθερία, έφυγε από τη ζωή στα 75 της χρόνια από καρδιακή προσβολή.
Η εκλιπούσα απεβίωσε στο σπίτι της στη Χιμάρα. Μετά την απώλεια του συζύγου της, Βίκτωρα το 2017, ο Πύρρος Δήμας και ο αδερφός του, Οδυσσέας την έφεραν στην Αθήνα, όμως η ίδια επέστρεψε να ζήσει στην πόλη που πέρασε σχεδόν όλη τη ζωή της.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.