Δυσάρεστες εξελίξεις στο μέτωπο των τραυματιών δεν προέκυψαν στον ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός του Δικεφάλου Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει οριστικά για την πρεμιέρα των platyoffs με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, τους Ζίβκοβιτς, Κένι, Μεϊτέ.
Οι δύο τελευταίοι γυμνάστηκαν ατομικά και θα είναι έτοιμοι στη διακοπή του Πάσχα, ενώ το ίδιο θα επιδιώξει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την δεύτερη αγωνιστική και ο αρχηγός Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Δύο μέρες πριν την πρεμιέρα των Play Offs της Stoiximan Super League η προετοιμασία της ομάδας φτάνει στο τέλος, με το βάρος να πέφτει στο τακτικό κομμάτι.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03.04) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια η ομάδα δούλεψε στο τακτικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.
Οι Σουαλιό Μεϊτέ και Τζόντζο Κένι δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Το Σάββατο (04.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.