Ο Χολέμπας ανακοινώθηκε ως μία σπουδαία προσθήκη από τηΜπάγερν Αλζενάου.
Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας ο έμπειρος μπακ στάθηκε και στον Ολυμπιακό λέγοντας ότι «μου προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο αλλά δεν με κάλυψαν οι συνθήκες (προφανώς εννοώντας την πρόταση)». Επίσης διευκρίνισε πως έκλεισε εκεί λόγω των προσωπικών και φιλικών δεσμών του με ανθρώπους του συλλόγου.
Όσο για το μέγεθος του Ολυμπιακού; «Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός. Είναι η Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας και δεν μπορούν να τον φτάσουν. Στη Ρώμη επίσης ήταν φανταστικά. Η ομάδα και η πόλη ήταν φοβερές. Σε πολύ καλό επίπεδο. Ο καθένας θέλει να παίξει στη Premier γιατί είναι η πιο καλή κατηγορία στον κόσμο».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.