Ο Χολέμπας ανακοινώθηκε ως μία σπουδαία προσθήκη από τηΜπάγερν Αλζενάου.
Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας ο έμπειρος μπακ στάθηκε και στον Ολυμπιακό λέγοντας ότι «μου προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο αλλά δεν με κάλυψαν οι συνθήκες (προφανώς εννοώντας την πρόταση)». Επίσης διευκρίνισε πως έκλεισε εκεί λόγω των προσωπικών και φιλικών δεσμών του με ανθρώπους του συλλόγου.
Όσο για το μέγεθος του Ολυμπιακού; «Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός. Είναι η Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας και δεν μπορούν να τον φτάσουν. Στη Ρώμη επίσης ήταν φανταστικά. Η ομάδα και η πόλη ήταν φοβερές. Σε πολύ καλό επίπεδο. Ο καθένας θέλει να παίξει στη Premier γιατί είναι η πιο καλή κατηγορία στον κόσμο».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»