Αλεξανδρόπουλος: Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2024

Αλεξανδρόπουλος: Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2024

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ανακοίνωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός

alexandro_ypografi_133038
Και… τυπικά ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, με το «τριφύλλι» να ανακοινώνει σήμερα, όπως αναμενόταν, την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Ο διεθνής με την Ελπίδων μέσος θα έχει σχεδόν τετραπλασιασμό στις αποδοχές του και θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον υπολογίζει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν…

Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι δεν υπάρχει ρήτρα για ενδεχόμενη αποχώρηση του Αλεξανδρόπουλου από τους «πράσινους» με προορισμό ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024.
Ο Σωτήρης είναι ποδοσφαιριστής από τα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας σε λίγους μήνες μια δεκαετία με το Τριφύλλι στο στήθος! Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του τον Νοέμβριο του 2017 και το δεύτερο τον Αύγουστο του 2019. Επαγγελματικό ντεμπούτο πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2019 και έκτοτε έχει αγωνιστεί 39 φορές με τον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων ενώ έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με Τσιγκρίνσκι

Super League 1: Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Αμερικανίδα αθλήτρια στίβου βρέθηκε θετική σε τεστ για στεροειδή - «Έφταιγε ένα μπουρίτο» επιμένει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης