Γιοβάνοβιτς: «Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει»

Γιοβάνοβιτς: «Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού έθεσε τον στόχο της επιστροφής του συλλόγου στην κανονικότητα

Jovanovic
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έγινε και επίσημα σήμερα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψή του για ένα χρόνο. Ο Σέρβος προπονητής μίλησε στην κάμερα του καναλιού της ΠΑΕ στο Youtube, όπου έθεσε τον στόχο της παρουσίας του στο «τριφύλλι». Πολλά περισσότερα αναμένεται να πει κατά την επίσημη παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου. Αυτή θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς έχουν ως εξής:
«Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τις αρχές του 2008 όταν ψάχνοντας για καινούριες προκλήσεις έφυγα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεκατρία χρόνια μετά επιστρέφω εδώ, όπου πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια ως ποδοσφαριστής.

Από εδώ ξεκίνησα και την προπονητική μου καριέρα. Παρακολουθούσα το ελληνικό ποδόσφαιρο αν και μακριά. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο μεγάλο αριθμό φίλων και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός πέρασε διάφορες φάσεις. Το σκεπτικό μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι. Είτε αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο είτε την Ευρώπη».


Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις / PAO TV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης