CEO Ίντερ για Έρικσεν: «Δεν έχει περάσει κορωνοϊό και δεν έχει κάνει εμβόλιο»

CEO Ίντερ για Έρικσεν: «Δεν έχει περάσει κορωνοϊό και δεν έχει κάνει εμβόλιο»

Τέλος στη θεωρία συνομωσίας σχετικά με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν και τον κορωνοϊό έβαλε ο CEO της Ίντερ, Τζιουζέπε Μαρότα

marotta-eriksen
Μετά τη σοκαριστική εξέλιξη στον αγώνα της Δανίας κόντρα στη Φινλανδία για το Euro 2020, αρκετοί αρνητές του ιού και των εμβολίων έσπευσαν να δώσουν την δικιά τους εκδοχή για το συμβάν, ισχυριζόμενοι πως ο Έρικσεν «πέθανε και ξανά γύρισε στη ζωή» εξαιτίας του εμβολίου που είχε κάνει κατά της Covid-19.

Ωστόσο την παραφιλολογία σταμάτησε ο Μαρότα, λέγοντας σε δηλώσεις του :

« Δεν θέλαμε να τον ενοχλήσουμε και προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τη φάση ανάρρωσης στην οποία βρίσκεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πριν δέκα λεπτά έστειλε μήνυμα στην ομαδική στο WhatsApp. Αυτό επιβεβαιώνει την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές μας.

Ο Κρίστιαν δεν είχε περάσει ποτέ κορωνοϊό και δεν έχει εμβολιαστεί. Τον έχει αναλάβει το ιατρικό επιτελείο της Δανίας, αλλά οι δικοί μας είναι σε στενή επαφή με αυτούς τους ανθρώπους ».

Για την ιστορία, ένας ρεπόρτερ των New York Times ήταν αυτός που διέδωσε περισσότερο τις θεωρίες γύρω από το εμβόλιο της Pfizer, κάνοντας retweet σε αναξιόπιστο tweet που ανέφερε ότι ο γιατρός του στην Ίντερ δήλωσε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό πως ο παίκτης είχε λάβει κανονικά τις δόσεις του. Από την πλευρά του, ο σταθμός διέψευσε κατηγορηματικά πως «έπαιξε» τέτοια δήλωση.

Το tweet :


Η απάντηση του Radio Sportiva για τα fake news εις βάρος του :

sportiva
Κλείσιμο

Τέλος, όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τους Δανούς να είναι εμβολιασμένοι, τόσο η Δανία όσο και άλλες χώρες που συμμετέχουν στο τουρνουά, αρνήθηκαν να εμβολιάσουν τους παίκτες τους πριν ανοίξουν οι εμβολιασμοί για την ηλικιακή τους ομάδα. Βεβαίως, υπάρχουν και εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές, που δέχθηκαν τη δόση ή τις δόσεις τους στην εκάστοτε χώρα που αγωνίζονται με τους συλλόγους τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης