Euro 2020, Δανία-Φινλανδία 0-1: Η ευτυχία της πρωτάρας και η χαρμολύπη για τον Έρικσεν - Δείτε το γκολ

Euro 2020, Δανία-Φινλανδία 0-1: Η ευτυχία της πρωτάρας και η χαρμολύπη για τον Έρικσεν - Δείτε το γκολ

Μετά το σοκ με τον Κρίστιαν Έρικσεν, οι Δανοί έμειναν στις προσευχές και με την επανέναρξη του ματς η Φινλανδία στην πρώτη της εμφάνιση σε Euro πήρε και το τρίποντο (0-1)

finlandnewww
Η αναμέτρηση στο Parken της Κοπεγχάγης ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία, για την 1η αγωνιστική του Group B στο Euro, στιγματίστηκε από τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο Κρίστιαν Έρικσεν σωριάστηκε στο έδαφος στο 43'.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την live περιγραφή του αγώνα και το χρονικό της κατάρρευσης του Έρικσεν

Το ματς που άρχισε στις 19.00 διεκόπη προσωρινά, όταν έγινε γνωστό ότι ο Δανός χαφ είναι ζωντανός συνεχίστηκε στις 21.30 και ολοκληρώθηκε στις 22.30 με νικήτρια την πρωτάρα Φινλανδία. Με γκολ του Πογιάνπαλο στο 60' κατέκτησε το τρίποντο. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της Φινλανδίας στην παρθενική της συμμετοχή σε Euro, αλλά ο σκόρερ δεν πανηγύρισε θέλοντας να δείξει ότι οι σκέψεις του είναι στον Κρίστιαν Έρικσεν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc1yuv8w58ip-sf)


Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της Φινλανδίας στην παρθενική της συμμετοχή σε Euro, αλλά ο σκόρερ δεν πανηγύρισε θέλοντας να δείξει ότι οι σκέψεις του είναι στον Κρίστιαν Έρικσεν. Στο 74' ο Χόιμπιεργκ είδε τον Χράντετσκι να πέφτει στην αριστερή γωνία και να μπλοκάρει το πέναλτι που κέρδισε ο Πόουλσεν (τον ανέτρεψε ο Αραγιούρι).

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Βας (76' Στρίγκερ), Κίαερ (63' Βέστεργκααρντ), Κρίστενσεν, Μάλε, Ντιλέινι (76' Κορνέλιους), Χέιμπιεργκ, Έρικσεν (43' Γιένσεν), Πόουλσεν, Βιντ (63' Όλσεν), Μπρέθγουεϊτ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χράντετσκι, Ραϊτάλα (90' Βάισανεν), Αραγιούρι, Ο' Σόνεσι, Ούρονονεν, Λουντ, Καμαρά, Σπαρβ, Τόιβιο, Πογιάνπαλο (84' Φορς), Πούκι

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ινδία: Ο Κομμουνισμός, ο Μαρξισμός και ο Λενινισμός θα... παραβρεθούν στον γάμο του Σοσιαλισμού

Βόλος: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε 5χρονο και τον εγκατέλειψε!

Η G7 ενέκρινε το σχέδιο για τον παγκόσμιο εταιρικό φόρο 15%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης