«Chris stay strong, I love you»: Η συγκινητική αφιέρωση του Λουκάκου στον Έρικσεν (βίντεο)

«Chris stay strong, I love you»: Η συγκινητική αφιέρωση του Λουκάκου στον Έρικσεν (βίντεο)

Στον συμπαίκτη του στην Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν, αφιέρωσε το πρώτο του γκολ στο Euro 2020 ο Ρομέλου Λουκάκου, μετά την κατάρρευση του πρώτου στο ματς της Δανίας κόντρα στη Φινλανδία

lukaku
Λουκάκου και Έρικσεν γνωρίζονταν... εξ αποστάσεως στην Πρέμιερ Λιγκ , με τον έναν να παίζει για λογαριασμό των Τσέλσι, Γουέστ Μπρομ, Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον δεύτερο να κάνει ευρέως γνωστό το όνομά του στην Τότεναμ, ενώ από πέρυσι είναι συμπαίκτες στην Ίντερ κατακτώντας μαζί το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Οι δεσμοί που ανέπτυξαν σε αυτόν τον έναν χρόνο φαίνεται πως είναι πολύ ισχυροί, με τον θηριώδη σέντερ φορ να αφιερώνει στον συμπαίκτη του στους «νερατζούρι» το πρώτο εκ των δύο τερμάτων που πέτυχε κόντρα στην Ρωσία (3-0) για τον πρώτο αγώνα των Βέλγων Euro , με τη φράση « Cris, Cris stay strong I love you », λίγες ώρες μετά την κατάρρευση του Δανού πλέιμεϊκερ στον αγωνιστικό χώρο.



Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν έμεινε εκεί και μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στον Έρικσεν και το περιστατικό που σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο παγκοσμίως, λέγοντας:

« Απήλαυσα το παιχνίδι αλλά για μένα ήταν δύσκολο γιατί είχα το μυαλό μου στον Έρικσεν. Ελπίζω να είναι υγιής. Του αφιερώνω αυτήν την εμφάνιση.

Όταν άκουσα τα νέα έκλαψα πολύ. Προφανώς και φοβόμουν. Ζεις δυνατές στιγμές με κάποιους ανθρώπους. Έχω περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του από αυτόν που έχω περάσει με την οικογένειά μου. Οι σκέψεις μου είναι σε εκείνον, στην κοπέλα του, στα δυο παιδιά του και την οικογένειά του ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης