ΑΕΚ: Τυπικό το θέμα της ανακοίνωσης για το νέο συμβόλαιο του Μάνταλου
Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του Μάνταλου ως το 2024, έπειτα από τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί από τον Μάρτιο
ΑΕΚ και Πέτρος Μάνταλος έχουν δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024, μια συμφωνία η οποία είχε επιτευχθεί τον περασμένο Μάρτιο.
Μέχρι και σήμερα δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις, λόγω και των σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχε η Ένωση ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο το θέμα είναι ουσιαστικά τελειωμένο, μιας και απομένουν μόνο κάποια τυπικά για να επισημοποιηθεί.
Όπως τόνιζαν οι κιτρινόμαυροι, όταν διευθετηθούν αυτές οι λεπτομέρειες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο διετές συμβόλαιο του αρχηγού της Ένωσης.
Μάλιστα με το συγκεκριμένο συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει, ο Μάνταλος θα κλείσει μια δεκαετία φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας μετακινηθεί από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2014.
Συνολικά ο Μάνταλος με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 247 συμμετοχές, με 51 γκολ και 72 ασίστ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους