Ο αγώνας για τη φάση των «16» διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας και προς το τέλος του σετ, η 26χρονη αθλήτρια τραυματίστηκε στο πόδι.
Το γύρισε σε μια προσπάθεια της.
Αποτέλεσμα όλων αυτών, να χρειαστεί τη βοήθεια των ανθρώπων της Εθνικής για να αποχωρήσει από το παρκέ. Η Μπακοδήμου αποχώρησε με την Εθνική ομάδα να προηγείται 23-16 και 1-0 σετ.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.