Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 1-2: Αναβολή στη στέψη και ξανά στ' αστέρια - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 1-2: Αναβολή στη στέψη και ξανά στ' αστέρια - Δείτε τα γκολ

Η Τσέλσι παίρνει τον αέρα της Σίτι, επικράτησε 2-1 στο Μάντσεστερ, έδωσε... αναβολή στη στέψη της Σίτι, ενώ παράλληλα έκανε μεγάλο βήμα για μια θέση στην τετράδα της Premier League

chelseawinn
Η Σίτι ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στην κορυφή της Premier League, αλλά η Τσέλσι εξελίσσεται σε... κακό μπελά. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, οι Μπλε του Τούχελ με το 2-1 στο Ετιχαντ ανέβαλαν τη στέψη των «Πολιτών», ενώ βρέθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ποιος είναι πλέον το φαβορί για τον τελικό του Champions League στις 29 Μαΐου; Ο Γκουαρδιόλα φωνάζει για το πέναλτι στον Στέρλινγκ, μοιραίος ο Αγουέρο!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb82vkr29n01-sf)

H Σίτι μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε τους Μπλε και προσπάθησε να φανεί απειλητική. Κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και στο 17ο λεπτό πλησίασε στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Άκε πέρασε άουτ. Η Τσέλσι ανέβασε ρυθμό μετά το 25' και ο Τίμο Βέρνερ σημείωσε γκολ στο 32', αλλά δε μέτρησε ποτέ μιας και ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να κάνουν τελική προς την εστία της Σίτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους με τον Ζίγιεχ να αναγκάζει τον Έντερσον σε ωραία επέμβαση. Ροντέο το ματς στα τελευταία λεπτά, αφού στο 44' η Σίτι άνοιξε το σκορ. Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έκανε ωραία πάσα, ο Αγουέρο κακό κοντρόλ, αλλά ο Στέρλινγκ ήρθε από πίσω και σκόραρε το πρώτο γκολ έπειτα από 76 μέρες.

Τα διαδοχικά λάθη της άμυνας της Τσέλσι έφεραν και... πέναλτι στο 45+1'. Ο Γκίλμουρ έπεσε άτσαλα στον Ζεσούς, όμως ο Αγουέρο σε μια από τις χειρότερες εκτελέσεις του (αλα Πανένκα) έδωσε την ευκαιρία στον Μεντί να μπλοκάρει εύκολα.

Η Τσέλσι προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος, κράτησε περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, χωρίς όμως ουσία. Στον αντίποδα, η άμυνα της Σίτι δεν πατούσε καλά, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε η Τσέλσι Ετσι, στο 63ο λεπτό, από ωραία ασίστ του Αθπιλικουέτα ο Ζίγιεχ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Πεπ Γκουαδιόλα έριξε στο ματς για το τελευταίο 20λεπτο τους Φόντεν και Γκουντογκάν αντί των Τόρες και Αγουέρο, όμως η Τσέλσι κατόρθωνε να δείχνει ικανή για το καλύτερο. Ο Βέρνερ στο 79' σκόραρε ξανά αλλά πάλι ήταν εκτεθειμένος, ενώ και στο 81' ο Οντόι σκόραρε, αλλά και πάλι ήταν σε θέση οφσάιντ. Το ματς είχε αρκετό ρυθμό στα τελευταία του λεπτά, η Σίτι πίεσε και στο 88' ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζουμά στον Στέρλινγκ. Ο Τέιλορ δεν έδειξε παράβαση και ο Γκουαρδιόλα έγινε έξαλλος.

Κλείσιμο
Η Τσέλσι έβγαλε πάθος στα τελευταία λεπτά, ο Αλόνσο έχασε τεράστια ευκαιρία στο 89', αλλά στο 90+1' δεν έκανε λάθος. Ο Βέρνερ γύρισε υπέροχα και ο Ισπανός διαμόρφωσε το 2-1!

Μαν. Σίτι: Μοράες, Κανσέλο, Μεντί (80' Ζιντσένκο), Ακε, Λαπόρτ, Ντίας, Ρόδρι, Αγουέρο (70' Φόντεν), Στέρλινγκ, Ζεσούς, Τόρες (71' Γκουντογκάν)

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν (45' Ζουμά), Τζέιμς, Καντέ, Ζίγιεχ (76' Οντόι), Πούλισικ, Γκίλμουρ, Βέρνερ

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Τα έξι ακριβότερα διαζύγια δισεκατομμυριούχων: Από τον Τζεφ Μπέζος στον Έλον Μάσκ και τον Μπιλ Γκέιτς

Η Χάλι Μπέρι... τίγρης: Η σέξι πόζα που ανεβάζει... πυρετό! - Δείτε τη φωτογραφία

Η Μπάρτσα κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Champions League κι ο Μέσι... γλεντάει σε κορωνοπάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης