Top Eleven ΣΕΦΑΑ 2021: Ολοκληρώθηκε το 2ο Προσομοιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Top Eleven ΣΕΦΑΑ 2021: Ολοκληρώθηκε το 2ο Προσομοιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Το «2ο Προσομοιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Top Eleven ΣΕΦΑΑ 2021», διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εν μέσω της πανδημίας και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή 315 φοιητών της ΣΕΦΑΑ

SEFAA
Σκοπός του Τουρνουά ήταν να δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) να εντρυφήσουν και να μάθουν μέσα από την βιωματική εμπειρία σε εικονικό περιβάλλον και να διαχειρίζονται αθλητικούς οργανισμούς ακολουθώντας τις αρχές της Οργάνωσης και Διοίκησης στον Αθλητισμό.

Την οργανωτική ευθύνη είχαν 18 φοιτητές της ειδίκευσης «Αθλητική Διοίκηση» με την συνδρομή της ειδικότητας «Ενόργανη Γυμναστική» υπό την εποπτεία των διδασκόντων των αντίστοιχων μαθημάτων κ. Β.Μανασή, κ. Ι.Θαμνόπουλο, και του υπεύθυνου της ειδικότητας «Αθλητική Διοίκηση» καθηγητή Ι. Αυθίνου.

Το Τουρνουά είχε φτάσει τις 315 συμμετοχές φοιτητών/τριών που λειτουργούσαν ως διαχειριστές (γενικοί διευθυντές) ποδοσφαιρικών ομάδων στο Διαδικτυακό σοβαρό αθλητικό Παίγνιο «Top Eleven», πραγματοποιώντας συνολικά 1533 φιλικές συναντήσεις σε τέσσερις φάσεις (ομίλων, αγώνων νοκ – άουτ, μικρού και μεγάλου τελικού).

Είναι πλέον γεγονός, πως το Τουρνουά αυτό είχε εδραιωθεί στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, μιας και η δημοφιλία του αυξάνεται, το ποσοστό συμμετοχής είχε ξεπεράσει το 40%, σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, και η επιτυχία του ήταν εμφανής.

Όλα τα αποτελέσματα και η πορεία της διοργάνωσης υπάρχουν στο site της διοργάνωσης www.sportmanagement-sefaa.weebly.com το οποίο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας από τους φοιτητές της ειδικότητας «Αθλητική Διοίκηση».

Οι υπεύθυνοι Καθηγητές και τα μέλη της Οργανωτικής Αρχής ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη ροή του Τουρνουά, είχαν αξιοσημείωτη υποστήριξη από χορηγούς, με κυρίαρχο την εταιρεία αθλητικών ειδών, ADIDAS, άψογη συνεργασία με τους συμμετέχοντες και επιδιώκουν να βελτιώνονται διαρκώς.

Τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν και τους κινητοποιούν να προσπαθούν για τα μέγιστα και σε μελλοντικές πρωτότυπες διοργανώσεις. Άλλοι υποστηρικτές του Τουρνουά είναι το WWW.PROTOTHEMA.GR, η MISS SANDY, η
AMERICAN VINTAGE το ΦΩΣ ONLINE.

Για το τέλος οι φοιτητές επιφυλάσσουν μία διαδικτυακή τελετή λήξης, όπου θα πραγματοποιηθεί αποτίμηση του Τουρνουά, απονομές στους νικητές και κληρώσεις με πλούσια δώρα, επισημοποιώντας έτσι, τη διοργάνωση, αλλά και πιστοποιώντας πως τις επόμενες χρονιές έχουμε να αναμένουμε πολλά από το συγκεκριμένο τουρνουά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης