Η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της για Βέριπς

Η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της για Βέριπς

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν έκανε δεκτή την πρόταση της ΑΕΚ για τον Ολλανδό γκολκίπερ και η Ένωση απέσυρε το ενδιαφέρον της

verrips
Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου αναμενόταν να τελειώσει θετικά ή αρνητικά το θέμα με τον Μίκαελ Βέριπς, καθώς η ΑΕΚ θα συνέχιζε τις επαφές με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η ΑΕΚ επιδίωκε να μπει και οψιόν αγοράς στην πρόταση δανεισμού που είχε κάνει στον αγγλικό σύλλογο. Ωστόσο, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν το δεχόταν και θα άναβε το πράσινο φως μόνο με δανεισμό ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, η Ένωση ενημέρωσε τους Άγγλους ότι αποσύρει πλέον το ενδιαφέρον της για τον Βέριπς, συνεπώς το ζήτημα με τον Ολλανδό κίπερ κλείνει.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε και η ΑΕΚ, ο Παντελής Νικολάου έκανε γνωστό στον Παναγιώτη Κονέ πως το πρόβλημα τραυματισμού του Παναγιώτη Τσιντώτα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, μετά και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο Τσιντώτας αναμένεται από τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. Και αυτό ήταν κάτι που επίσης έπαιξε ρόλο ώστε η Ένωση να πάρει την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Βέριπς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής με ΟΦΗ Λιβάγια και Ινσούα

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ραχμάν Μπαμπά

Πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ: «Γι'αυτό παράτησα τον αθλητισμό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης