ΑΕΚ: Εκτός αποστολής με ΟΦΗ Λιβάγια και Ινσούα

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής με ΟΦΗ Λιβάγια και Ινσούα

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει η αποστολή της ΑΕΚ στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή (31/01, 15:00), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 1 - Εκτός οι Ινσούα και Λιβάγια

marko_livajaa
Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Ο 57χρονος Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ενωσης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Πέτρο Μάνταλο, Παναγιώτη Τσιντώτα, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Μάριο Μιτάι, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οπως επίσης από την αποστολή απουσιάζουν και τα ονόματα των Εμανουέλ Ινσούα και Μάρκο Λιβάγια. Η ΑΕΚ με τον Αργεντινό μπακ αναζητεί την κατάλληλη φόρμουλα για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ όπως φαίνεται ο Κροάτης επιθετικός από τη στιγμή που δεν ανανέωσε με τους «κιτρινόμαυρους» δεν υπολογίζεται από την ομάδα.

Από την άλλη, ο Νασίμ Χνιντ επιστρέφει σε αποστολή της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής με ΟΦΗ Λιβάγια και Ινσούα

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ραχμάν Μπαμπά

Πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ: «Γι'αυτό παράτησα τον αθλητισμό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης