Στην Θεσσαλονίκη έφτασε το πρωί του Σαββάτου (30/01) ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να τον αποκτά με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι
Ο 26χρονος Γκανέζος αριστερός μπακ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον «δένει» με τον Δικέφαλο.
Υπενθυμίζεται ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τηνΤσέλσιγια τον εξάμηνο δανεισμό του Ραχμάν Μπαμπά, ο οποίος θα αποτελέσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τη τελευταία κίνηση τους στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς