Στην Θεσσαλονίκη έφτασε το πρωί του Σαββάτου (30/01) ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να τον αποκτά με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι
Ο 26χρονος Γκανέζος αριστερός μπακ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον «δένει» με τον Δικέφαλο.
Υπενθυμίζεται ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τηνΤσέλσιγια τον εξάμηνο δανεισμό του Ραχμάν Μπαμπά, ο οποίος θα αποτελέσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τη τελευταία κίνηση τους στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.