Βόλος - Παναθηναϊκός: Με στόχο το σερί οι πράσινοι

Βόλος - Παναθηναϊκός: Με στόχο το σερί οι πράσινοι

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα για να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί του 2021 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο στην Θεσσαλία για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Από νίκη σε Κύπελλο και πρωτάθλημα προέρχονται οι σημερινοί γηπεδούχοι. 

oly_0
Ο Βόλος

Με τη νίκη του στα Γιάννενα, ο Βόλος ανέβηκε μια θέση και παρέμεινε σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την έκτη. Και θα προσπαθήσει να μείνει όσο πιο κοντά μπορεί μέχρι το – όπως δείχνει τώρα η διαμορφωμένη κατάσταση – καθοριστικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 7 Φεβρουαρίου.

Ο Βόλος έχει οκτώ ισοπαλίες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, αλλά μια στα πέντε τελευταία του, ενώ έχει καταφέρει να αποφύγει την ήττα σε έξι παιχνίδια που βρέθηκε πίσω στο σκορ, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

 

Στην έδρα του έχει πετύχει όλα κι όλα έξι γκολ, ενώ έχει βάλει 14 εκτός έδρας. Ωστόσο δεν χάνει και εύκολα, αφού έχει μια ήττα στα επτά τελευταία εντός έδρας.

Ο Παναθηναϊκός


Κλείσιμο
Πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα επί του ΟΦΗ και πλησίασε στους πέντε βαθμούς από την τέταρτη θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ μέσα στο 2021, στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει.

Αν και ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ιστορία του χωρίς νίκη στα πέντε πρώτα, βρίσκεται σε άνοδο καθώς έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς στα εννέα τελευταία, ενώ είχε μόλις εννέα βαθμούς στα πρώτα εννέα!

Είναι εντυπωσιακό ότι αι στις εννέα νίκες του προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο! Δεν έχει χάσει κανένα από τα εννέα παιχνίδια, που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έχει προηγηθεί σε 10 πρώτα ημίχρονα, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Εκτός έδρας προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες με 1-0, με Απόλλωνα και Άρη, φτάνοντας τις τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία, αφού δεν είχε νίκη στα τρία πρώτα.

Μεταξύ τους

Τρία μόλις παιχνίδια έχουν δώσει οι δύο ομάδες στο παρελθόν. Πέρσι ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία στο Βόλο και νίκησε 4-1 στην έδρα του. Ήταν τα τελευταία παιχνίδια του κάθε γύρου. Στη φετινή σεζόν ο Βόλος πήρε ισοπαλία 1-1 στο «Σπύρος Λούης». Ήταν το παιχνίδι που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι.

Στον πρώτο γύρο

24.10.2020: Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1

(56’ κεφαλιά Καρλίτος – 90’ σουτ Μπαρτόλο. Πριν το γκολ του Παναθηναϊκού, ο Γκαραβέλης απέκρουσε πέναλτι του Καρλίτος).

Πέρσι

08.12.2019: Βόλος – Παναθηναϊκός 1-1

(34’ πέναλτι Μουνίθ – 7’ πέναλτι Χατζηγιοβάνης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

πηγή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης