Πρόεδρος ΔΟΕ: «Αισιοδοξούμε πως θα ξεκινήσουν κανονικά στις 23 Ιουλίου οι Ολυμπιακοί Αγώνες»
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν βάσει προγράμματος
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αναμένεται να διεξαχθούν με έναν χρόνο καθυστέρηση και ο πρόεδρος της ΔΟΕ θεωρεί πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά.
Ο Τόμας Μπαχ μίλησε στο ιαπωνικό Kyodo News και τόνισε πως «αυτήν την στιγμή, δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι οι Αγώνες δε θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουμε εναλλακτικό πλάνο και γι’ αυτό είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο να κάνουμε αυτή τη διοργάνωση επιτυχημένη και ασφαλή. Η ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας».
Εάν όλα πάνε καλά, οι Αγώνες θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 8 Αυγούστου.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.