Βαλεντίνο Ρόσι: Το υπερπολυτελές γιοτ αξίας 8 εκατ. ευρώ για τα... μάτια της καυτής Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο

Βαλεντίνο Ρόσι: Το υπερπολυτελές γιοτ αξίας 8 εκατ. ευρώ για τα... μάτια της καυτής Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο

Ο Ιταλός εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι, αποφάσισε να γιορτάσει το νέο του συμβόλαιο με την Petronas Yamaha, αγοράζοντας ένα πανάκριβο γιοτ

valentino-rossi343
Ο «γιατρός» του Moto GP είναι ένας από τους κορυφαίους αναβάτες της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό «Sports Illustrated», συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών στον κόσμο.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ξεπέρασε την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό και ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει το 2021 με την Petronas Yamaha SRT στο πλευρό του Φράνκο Μορμπιντέλι. Eνώ, αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Μπαχρείν για το Gulf 12 Hours μαζί με την καλλονή αγαπημένη του, Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο.


Στο περιθώριο των αγωνιστικών του υποχρεώσεων ωστόσο, αποφάσισε να κάνει ένα πανάκριβο δώρο τόσο στον εαυτό του όσο και στην 26χρονη καλλονή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, Il Resto del Carlino, ο Ιταλός πρωταθλητής αγόρασε ένα γιοτ αξίας 8 εκατομμυρίων ευρώ και μήκους 30 μέτρων, κατασκευασμένο από την εταιρεία Ferretti, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση πολυτελών θαλαμηγών.

Κλείσιμο
Μάλιστα, πούλησε το προηγούμενο 15ετές σκάφος του (Mochi Craft) σε έναν Γάλλο συλλέκτη με σκοπό να αποκτήσει ένα νέο (το τρίτο κατά σειρά μετά τα Titilla and Titilla II).


yaht_valentino

Η καυτή «Ιταλίδα Μπρουκ Σιλντς» είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Τον περασμένο Σεπτέμβριο με αφορμή το 77ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε στην ιταλική πόλη, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας, βρέθηκε η Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο.
rossi-girl
Η 26χρονη Ιταλίδα μοντέλο και σύντροφος του Βαλεντίνο Ρόσι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Palazzo del Cinema με εντυπωσιακή δημιουργία Emilio Pucci, ενώ οι παπαράτσι την εντόπισαν και σε μία ακόμη έξοδό της, εξ ίσου θεαματική, καθώς αποβιβαζόταν από το πλωτό ταξί.


Ειδήσεις σήμερα

Οι εισβολείς του Καπιτωλίου: Ο κερασφόρος, ο hater της Πελόζι και ο... γελαστός κλέφτης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονος δραπέτης φυλακών

Ρωσία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση πάγου σε καταρράκτη στην Καμτσάτκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης