Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονος δραπέτης φυλακών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονος δραπέτης φυλακών

Έλαβε άδεια τον Οκτώβριο του 2019 και δεν επέστρεψε ποτέ

fylakes_domokou
Δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας Χαλκιδικής εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 52χρονο, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που εξέτιε ποινή 25ετούς κάθειρξης για σωματεμπορία από κοινού.

Όπως έγινε γνωστό, ο 52χρονος είχε λάβει τον Οκτώβριο του 2019 ολιγοήμερη άδεια από το -ανοιχτού τύπου- κατάστημα όπου κρατείτο, την οποία όμως παραβίασε, καθώς δεν επέστρεψε -όπως όφειλε- και έκτοτε εθεωρείτο δραπέτης.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως είχε βρει καταφύγιο σε σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διέμενε παράνομα και κατόπιν καταγγελίας αστυνομικοί του τμήματος Λευκού Πύργου τον συνέλαβαν για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ο ίδιος φέρεται να προσκόμισε πλαστά στοιχεία ταυτότητας προκειμένου να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, αλλά όταν υποβλήθηκε σε εξέταση δακτυλικών αποτυπωμάτων αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε, επιπλέον, ότι εις βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των διωκτικών Αρχών της πατρίδας του για πράξεις που φέρεται να τέλεσε εκεί. Ο 52χρονος κρατείται και οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η «αμερικανική δημοκρατία υπό πολιορκία»: O Τραμπ κατηγορούμενος στον διεθνή Τύπο

Έχει ευθύνες για την εισβολή η αστυνομία του Καπιτωλίου- Έτσι μπήκαν οι οπαδοί του Τραμπ

Ίμια: Επεισόδιο με τουρκική ακταιωρό - Εμπόδισε Έλληνες ψαράδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης