Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις
Τι είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο Μάλιστα στην συνέντευξη της είπε πως ο αγαπημένος της «είναι η έμπνευσή της». Παράλληλα τόνισε πως πλέον λατρεύει να προπονείται μαζί του. Συγκεκριμένα τόνισε: «Αρχικά ντρεπόμουν να δουλεύω με τον Κριστιάνο, φανταζόμουν ότι πρέπει να προπονηθώ στον ίδιο χώρο μαζί του.
Στην αρχή έκανα γυμναστική στο σπίτι όταν εκείνος πήγαινε για προπόνηση, ώστε να μπορούμε μετά να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί όταν επέστρεφε», ανέφερε και συνέχισε: «Ο Κριστιάνο γυμνάζεται το πρωί και ξανά το απόγευμα, είναι ελίτ αθλητής. Είναι απίστευτο πώς αφιερώνεται στο πάθος του για το ποδόσφαιρο». Άλλωστε αξίζει να σημειωθεί πως o Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού σε τρομερή φυσική κατάσταση.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.