Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο για να μιλήσει στους παίκτες, αλλά και στον Μάσιμο Καρέρα, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα
Από την πρώτη στιγμή η ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα προπονητή, στηρίζοντας τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος τη Δευτέρα τα είπε μαζί με τον Ίλια Ίβιτς και τους παίκτες.
Οι κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, όμως, έφεραν και την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα!
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πριν αρχίσει η προπόνηση της Τρίτης πέρασε τις πύλες του προπονητικού κέντρου για να τα πει ένα... χεράκι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο Μελισσανίδης θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, ενώ θα τα πει και με τον Καρέρα για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και για την κατάσταση που επιβάλλεται άμεσα να αλλάξει για να μην χαθεί η χρονιά.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας