Η σούπερ σέξι σύζυγος του Τζον Τέρι και τα γενέθλια των 40 χρόνων

Η σούπερ σέξι σύζυγος του Τζον Τέρι και τα γενέθλια των 40 χρόνων

Με «καυτό» μικροσκοπικό μπικίνι γιόρτασε τα 40 του συζύγου της η Τόνι Τέρι - Οι φωτογραφίες που ανέβασε από τη διαδρομή της με τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή

terrimain
Τι και αν είναι μία μαμά; Η Τόνι Τέρι παραμένει μία από τις εντυπωσιακότερες συζύγους ποδοσφαιριστών. Η σύζυγος του άλλοτε διεθνούς Βρετανού ποδοσφαιριστή γιόρτασε τα 40 του άλλοτε διεθνούς ποδοσφαιριστή με φωτογραφικό «άλμπουμ» στο instagram και «εξώφυλλο» την ίδια με «καυτό» μικροσκοπικό μπικίνι -μαζί με τον διεθνή παίκτη-, το οποίο αναδεικνύει το εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα της.

Μάλιστα, η ανάρτηση έχει και αφιέρωση του Τζον Τέρι, ο οποίος γράφει:

«Χρόνια πολλά μίστερ Τ. Είσαι τόσο υπέροχος άνθρωπος μέσα και έξω. Έχεις τη μεγαλύτερη καρδιά και σε αγαπάμε τόσο πολύ. Σε ευχαριστούμε που είστε εσύ! Να έχεις τα καλύτερα γενέθλια μωρό μου. Σε αγαπάμε. Εκατομμύρια φιλιά».



Ο ίδιος ο Τζον Τέρι, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, εμφανίστηκε με μπαλόνια που σχημάτιζαν τον αριθμό 40.



Ανάμεσα στις φωτογραφίες που συμπεριέλαβε στο «άλμπουμ» η Τόνι Τέρι, ήταν και μια σε ιδιωτικό τζετ, καθώς και μία που τράβηξαν όλοι μαζί τους -με τα παιδιά τους- στο γήπεδο.

Κλείσιμο
toni1
toni3
tonis2

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης