Στον Κριστιάν Γκολομέεβ ανήκε η 1η ημέρα της 5ης αγωνιστικής του ISL που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.
Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ ελεύθερο ολοκληρώνοντας την προσπάθεια του σε 20.97. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον ίδιο και ήταν 21.02 (2017, Κοπεγχάγη).
Ο Γκολομέεβ που κολυμπάει με τους LA Current, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Ο Ανδρέας Βαζαίοςτων London Roar, ήταν 1ος στα 200μ μικτής ατομικής, με χρόνο 1:52.65, πλησιάζοντας αρκετά το ατομικό του ρεκόρ.
Ο Απόστολος Χρήστου, με την LA Current, στα 200μ ύπτιο τερμάτισε στην 7η θέση, με επίδοση 1:52.64.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.