Ολυμπιακός-Ομόνοια: Πρώτα την απέκλεισε, τώρα θέλει και τον τερματοφύλακά της!

Ολυμπιακός-Ομόνοια: Πρώτα την απέκλεισε, τώρα θέλει και τον τερματοφύλακά της!

Ο Βραζιλιάνος κίπερ κράτησε ανέπαφη την εστία του και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά  στη λίστα με τους υποψήφιους για τη θέση του Σα, αν κι εφόσον ο Πορτογάλος αποχωρήσει από την ομάδα

fabiano
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League, παρότι δεν κατάφερε να νικήσει στο δεύτερο παιχνίδι τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, κρατώντας την εστία του ανέπαφη.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ της κυπριακής ομάδας άρεσε ούτως ή άλλως στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον «τσεκάρει» για μια ακόμη φορά και, πλέον, του... αρέσει ακόμα περισσότερο. Κέρδισε, λοιπόν, πόντους, και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά  στη λίστα με τους υποψήφιους για τη θέση του Σα, αν κι εφόσον ο Πορτογάλος αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει τον Φαμπιάνο από την Πορτογαλία και την παρουσία του στην Πόρτο, γεγονός που τον είχε ήδη τοποθετήσει στα μετεγγραφικά του πλάνα, αλλά μετά το συγκλονιστικό παιχνίδι του απέναντι στους Πειραιώτες, προβάλλει ως φαβορί για την θέση του Σα, εάν ο τελευταίος δεν συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα

Ανθεί ο γυναικείος σεξοτουρισμός στην Γκάμπια - «Γιαγιάδες» πάνε με διαφορετικό νεαρό κάθε βράδυ

Κρήτη: Βρέθηκαν τη νύχτα οι Γάλλοι που το «έσκασαν» από ξενοδοχείο καραντίνας

Σε Νότιο Αιγαίο και Κρήτη το ήμισυ όλων των τουριστικών εσόδων της χώρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης