Τα τατουάζ του Βιδάλ για την Γιουβέντους έχουν ξεσηκώσει τους οπαδούς της Ιντερ

Τα τατουάζ του Βιδάλ για την Γιουβέντους έχουν ξεσηκώσει τους οπαδούς της Ιντερ

Η άφιξη του Αρτούρο Βιδάλ στην Ιντερ μονοπωλεί τα εξώφυλλα του ιταλικού τύπου, με τους φίλους της Ιντερ να απαιτούν από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας να αφαιρέσει τα τατουάζ με τα πρωταθλήματα που είχε κατακτήσει με τη Γιουβέντους

vidal_3
Ο Χιλιανός μέσος βρήκε στην Ίντερ ξανά τον Αντόνιο Κόντε, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στη Γιουβέντους αλλά τον συμπατριώτη του, Αλέξις Σάντσες.

Με τη φανέλα των «μπιανκονέρι», ο Βιδάλ έζησε σπουδαίες στιγμές στην καριέρα του, καθώς τότε κατάφερε να αναδειχθεί και να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν κι έπειτα στην Μπαρτσελόνα.

Η αγάπη του για την Γιουβέντους είναι τόση, που όταν φορούσε τα χρώματα της είχε χτυπήσει δύο τατουάζ στο μπράτσο του με τα δύο πρωταθλήματα που είχε κατακτήσει, ως μέλος της ομάδας.



Τη σεζόν 2011-12 και 2012-13 ο Βιδάλ πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Ιταλίας με την Γιούβε, γι' αυτό και θέλησε να χαράξει τις συγκεκριμένες ημερομηνίες στο κορμί του.

Κλείσιμο
Το γεγονός ότι αυτά τα δύο συγκεκριμένα τατουάζ είναι αποτυπωμένα στο χέρι του Βιδάλ, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Κι αυτό διότι οι φίλοι της Ιντερ ζητάνε να τα αφαιρέσει μιας και αγωνίζεται πλέον στους «νερατζούρι» και οι αυτοί της Γιουβέντους, τον χαρακτηρίζουν «προδότη», θεωρώντας πως ξέχασε τα όσα πέρασε με τη «Γηραιά Κυρία».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η κρυφή ερωμένη του Ερντογάν: Μια ιστορία που κρατά από το 2014

Champions League, Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1- Τζάμπα ήττα, αλλά ελπίζει - Δείτε τα γκολ

FinCEN: Πληρωμές σε τρομοκράτες, ξέπλυμα ναρκοδολαρίων και «μαύρο χρήμα» από Ρωσία και Βόρεια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης