Champions League: Η Ομόνοια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off

Champions League: Η Ομόνοια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off

Η ομάδα της Λευκωσίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι και θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό σε διπλούς αγώνες για μια θέση στους ομίλους του Champions League - Στις 22/9 το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη και στις 29/9 η ρεβάνς στην Κύπρο - Δείτε τα γκολ

omonoia_1
Μετά από δύο προκρίσεις στην παράταση (1-0 στην Αρμενία την Αραράτ και 2-0 στην Πολωνία την Λέγκια Βαρσοβίας), η Ομόνοια Λευκωσίας αυτή τη φορά χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει τον Ερυθρό Αστέρα και να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στο Γ. Καραϊσκάκης και στις 29 Σεπτεμβρίου ο δεύτερος αγώνας στο ΓΣΠ (και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 22:00).

Οι τριφυλοφόροι της Κύπρου, οι οποίοι αγωνίστηκαν με ερυθρόλευκες εμφανίσεις (!!!) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα που φορούσε μπλε (!), εξασφάλισαν σίγουρα μια θέση στους ομίλους του Europa League αλλά και το δικαίωμα να διεκδικήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους μαι θέση στους ομίλους του Champions League.

Οι παίκτες του, παλαίμαχου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χένινγκ Μπεργκ αν και δέχθηκαν πίεση από τον Αστέρα, προηγήθηκαν στο 31' με γκολ του Λούφτνερ, το οποίο προήλθε από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεζ και κακή αντίδραση του Μπόργιαν.

OMONOIA - FK Crvena zvezda 1-0 (16/09/2020)


Κλείσιμο
Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου οι πρωταθλητές Σερβίας έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μάρκο Ίβανιτς από σέντρα του πρώην ερυθρόλευκου Μοχάμεντ Μπεν...

OMONOIA - FK Crvena zvezda 1-1 (16/09/2020)


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και πάλι ήταν καλύτερη με τον Ομόνοια όμως να απειλεί με τον Μπότεακ στο 67΄και τον Μπόργιαν να αντιδρά εντυπωσιακά, ενώ στο 75' ο Χούμποτσαν έδωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή το σουτ του Μπεν για να οδηγηθεί το ματς στην παράταση...

Εκεί η κούραση ήταν φανερή και στις δύο ομάδες με τον Αστέρα στο 112΄να αγγίζει το γκολ, αλλά ο Φαλτσινέλι σημάδεψε το δοκάρι κι έτσι φτάσαμε στα πέναλτι όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Φαμπιάνο.

Ο τερματοφύλακας των Κύπριων απέκρουσε το τρίτο και τέταρτο πέναλτι του Ερυθρού Αστέρα από Φαλτσινέλι και Ντέγκενεκ, οι συμπαίκτες του ευστόχησαν σε όκαι η Ομόνοια με σκορ 4-2 (5-3 συνολικά) πήρε την τεράστια πρόκριση.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (90'+3' Κουσουλος), Λέτσιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Γκόμεθ, Βίτορ, Παπουλής (98' Λοΐζου), Τιάγκο (118' Ασάνε), Μποτεάκ, Κακουλής (65' Σένε).

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Ίβανιτς (81' Γιόβαντσιτς), Ντέγκενεκ, Κάνγκα, Κάταϊ (101' Γκάβριτς), Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς (106' Γκάγιτς), Μπεν, Σανόγκο, Γκόμπελιτς, Βουκάνοβιτς (89' Φαλτσινέλι).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης