Απολογήθηκε δημόσια ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που παντρεύτηκε την ανιψιά της συζύγου του

Απολογήθηκε δημόσια ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που παντρεύτηκε την ανιψιά της συζύγου του

Μέσω ενός live στο Instagram  ο Βραζιλιάνος επιθετικός της κινεζικής Σανγκάη SIPG, Χουλκ,  που χώρισε την επί δώδεκα χρόνια σύζυγό του (και μητέρα των τριών παιδιών του) για την ανιψιά της έδωσε εξηγήσεις για αυτή του την κίνηση

Hulk_anpisia
Σάλο είχε προκαλέσει τον περασμένο χρόνο στη Βραζιλία η αποκάλυψη ότι ο διεθνής με τη φανέλα της εθνικής ομάδας, Χουλκ, χώριστε την επί 12 χρόνια σύζυγό του, Ιράν Άνχελ ντε Σόουζα, με την ανηψία της Καμίλα.

Ακόμα μεγαλύτερη συζήτηση είχε ξεσηκώσει η κίνηση του ποδοσφαιριστή να ευχηθεί «καλά Χριστούγεννα» με μια φωτογραφία με τα τρία παιδιά που απέκτησε με την Ιράν.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό του Βραζιλιάνου επιθετικού που μίλησε στην ιστοσελίδα UOL Esporte ο Χουλκ τηλεφώνησε στον πατέρα και τον σύζυγο της Καμίλα για να τους ενημερώσει για τον έρωτά τους.

«Τους είπε την αλήθεια. Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού από τον περασμένο Οκτώβριο. Ήθελε να είναι ξεκάθαρος προκειμένου να αποφύγει ψεύτικα και κακόβουλα σχόλια» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου επιθετικού που πλέον αγωνίζεται στην Κίνα.



Κλείσιμο




Ο πόλεμος ωστόσο με την πρώην σύζυγο του Ιράν Άντζελο, συνεχίζεται με την ίδια να τον κατηγορεί δημόσια πως διέλυσε τον γάμο τους.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Κίνα με τη φανέλα της Σανγκάη SIPG δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια βγαίνοντας στην αντεπίθεση με ένα live στο instagram.

«Ξέρει πολύ καλά πού τη γνώρισα και πού εργαζόταν τότε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να προστατεύσω τα παιδιά μας. Περίπου έναν μήνα αφότου αρχίσαμε να βγαίνουμε έμεινε έγκυος. Ο γάμος μας δεν έγινε από αγάπη, αλλά από ένα ατύχημα λόγω της εγκυμοσύνης. Τι είχες, Ιράν, πριν σε γνωρίσω; Πλήρωνα για όλα σου τα έξοδα τόσα χρόνια. Σταμάτα να λες ψέματα, κουράστηκα με τα τερτίπια σου. Ήμασταν παντρεμένοι για 12 χρόνια και όταν έκανα σχέση με την Καμίλα, είχαμε ήδη χωρίσει με την Ιράν για πάνω από έναν χρόνο» τόνισε.

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πόσο άπιστος υπήρξε κατά τη διάρκεια του γάμου του: «Κι εκείνη δεν ήθελε να είναι μαζί μου, αλλά να έχει τον τίτλο και τα προνόμια της συζύγου του Χουλκ. Της αρέσει η δημοσιότητα και λέει συνέχεια ψέματα. Απείλησε μέχρι να χρησιμοποιήσει και τα παιδιά μας εναντίον μου. Αν θέλεις να συνεχίσεις να με βρίζεις και να με κατηγορείς σαν να είμαι τέρας, η επιλογή είναι δική σου. Όμως λες ψέματα και ο κόσμος πρέπει να το ξέρει» .

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζητά από τους φίλους του να στηρίξουν την κριτή που τον «απέκλεισε»

Δίκη για τη δολοφονία Μακρή: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας - Ζήτησε την ενοχή των δυο κατηγορουμένων

Δένδιας: Η προκλητικότητα της Τουρκίας φτάνει στoν παραλογισμό - Έτοιμη η Ρωσία να συμβάλει σε διάλογο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης