Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζητά από τους φίλους του να στηρίξουν την κριτή που τον «απέκλεισε»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζητά από τους φίλους του να στηρίξουν την κριτή που τον «απέκλεισε»

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Νόβακ Τζόκοβιτς προσπαθει να βάλει τέλος στις ακραίες επιθέσεις κατά της Λόρα Κλαρκ

djokovic-arthro
Φρένο στο ακραίο bullying σε βάρος της Λόρα Κλάρκ της γυναίκας που τραυματίστηκε από το μπαλάκι του σε αγώνα του US Open με αποτέλεσμα να αποκλειστεί επιχείρησε να βάλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν ότι ο λογαριασμός της κυρίας Κλαρκ δέχθηκε μαζική επίθεση από φίλους του Σέρβου τενίστα με... ευχές μέχρι και για θάνατο, ο Τζόκοβιτς κάλεσε τους φίλους του να τη στηρίξουν λέγοντας ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για την ποινή του αποκλεισμού του από το αμερικανικό Open.

«Αγαπημένοι μου #NoleFam, σας ευχαριστώ για τα θετικά μηνύματα. Επίσης, σας παρακαλώ να θυμάστε ότι η επόπτρια που χτυπήθηκε από την μπάλα χθες το βράδυ χρειάζεται τη στήριξη της κοινότητάς μας. Δεν έκανε κανένα λάθος. Σας ζητώ να είστε υποστηρικτικοί και ευγενικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στιγμές σαν κι αυτές μας κάνουν μεγαλύτερους και δυνατότερους. Μοιράζομαι την αγάπη μου με όλους. Ευρώπη σου έρχομαι!» έγραψε ο «Νόλε» στο Instagram.



H άγρια επίθεση από υποστηριχτές του Νόβακ Τζόκοβιτς στην κριτή στο US Open που χτυπήθηκε από το μπαλάκι του Σέρβου τενίστα ξεκίνησε όταν σερβικά ΜΜΕ εντόπισαν λογαριασμό της στο Instagram.



Αποτέλεσμα ήταν υποστηρικτές του Τζόκοβιτς να εξαπολύσουν απειλές αλλά και σοκαριστικά μηνύματα σε βάρος της Κλαρκ σε σχέση και με το γεγονός ότι πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει τον γιό της σε δυστύχημα.

Κλείσιμο
Άλλοι την κατηγόρησαν για θέατρο, άλλοι την επέκριναν επειδή ασχολείται με τα κρασιά ενώ τα πιο ακραία σχόλια ήρθαν σε ανάρτηση της Κλαρκ για τον αδικοχαμένο γιο της γράφοντας «μην ανησυχείς, γρήγορα θα τον συναντήσεις»!

sxolia-clark


Ο γιος της Κλαρκ σκοτώθηκε σε δυστύχημα με το ποδήλατό του το 2008 σε ηλικία 25 ετών.

Όπως σημειώνει η Daily Mail σχεδον κάθε ανάρτηση της Κλαρκ στο Instagram μέχρι το 2011 γέμισε με σχόλια οπαδών του Σέρβου τενίστα.

Το 2014 η Κλαρκ είχε τραυματιστεί στα χείλια όταν χτυπήθηκε από μπαλάκι μετά από σερβίς σε τουρνουά στο Λούισβιλ.

Η ίδια δηλώνει παθιασμένη με την ενασχόλησή της με το τένις δηλώνοντας ότι «αυτό είναι κάτι που δεν το κάνεις για να βγάλεις χρήματα. Θα το έκανα και δωρεάν».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ορίων η πολιτική αντιπαράθεση στις ΗΠΑ: Τραμπ: Είσαι ηλίθιος - Μπάιντεν: Είσαι δειλός

Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στον εθνικό κήπο - Δείτε φωτογραφίες

«Κρυφά» με κορωνοϊό το ζεύγος Μπέκαμ, διέσχισαν τη μισή υφήλιο και συμμετείχαν σε εκδηλώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης