O Γιάγια Τουρέ πρόσφερε 19 ιερόδουλες σε συμπαίχτες και τον έδιωξαν από παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού
Αφού πρώτα έδειξε στους συνομιλητές του πορνογραφικό βίντεο με μια γυμνή κοπέλα
Ο Γιάγια Τουρέ απέδειξε για πολλοστή φορά πως όση μπάλα ξέρει, τόσο ανώριμος είναι. Ο Ιβοριανός μέσος εκδιώχθηκε από το προγραμματισμένο για σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ» παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα κατόπιν σεξιστικών αναρτήσεων σε ομαδική συνομιλία στο WhatsApp.
Ο 37χρονος άσος, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, δημοσίευσε ένα πορνογραφικό βίντεο με μια γυμνή κοπέλα στο μπάνιο προσθέτοντας πως αν υπήρχε ενδιαφέρον από τους «συνομιλητές» του, θα μπορούσε να φέρει 19 ιερόδουλες στο πεντάστερο ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο φιλικό του Soccer Aid.
Ο Τουρέ, ωστόσο, δεν σκέφτηκε πως στη συνομιλία υπήρχαν και γυναίκες, οι οποίες εξέφρασαν τη δυσφορία τους στους διοργανωτές. Έτσι παρότι ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα, της Μάντσεστερ Σίτι και της Μονακό έσβησε την ανάρτησή του και απολογήθηκε, αποφασίστηκε να εκδιωχθεί από το φιλανθρωπικό event.
Ο Τουρέ αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στην Κίνα και την Κινγκντάο Χουανγκάι.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.