Premier League: Αρνητικοί οι ποδοσφαιριστές για να επιστρέψουν στις προπονήσεις

Premier League: Αρνητικοί οι ποδοσφαιριστές για να επιστρέψουν στις προπονήσεις

Νέο χτύπημα στο «Project Restart» της Premier League, καθώς αυξάνονται οι ποδοσφαιριστές που δηλώνουν αρνητικοί στην ενδεχόμενη επιστροφή τους στις προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα

PremierLeague
Κάθε μέρα κι ένα νέο πρόβλημα για την Premier League και την προσπάθεια της να εφαρμόσει το Project Restart για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Μετά το σαμποτάζ των ομάδων που κινδυνεύουν με υποβιβασμό στην προσπάθεια να διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα, από σήμερα αρχίζει να εντείνεται η φημολογία για αρνήσεις των ποδοσφαιριστών να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Όπως αναφέρει η Daily Mail αρκετά από τα μεγάλα ονόματα των συλλόγων έχουν επικοινωνήσει με τους προπονητές τους προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις σοβαρές επιφυλάξεις που έχουν για την ενδεχόμενη επιστροφή τους στα προπονητικά κέντρα.

Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν σήμερα τηλεδιασκέψεις σε όλες τις ομάδες προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την επιστροφή στις προπονήσεις, ωστόσο είναι πολύ πιθανό οι ομάδες να πιάσουν και πάλι δουλειά χωρίς όμως να έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Κουν Αγουέρο, Μανουέλ Λανζίνι, Ντάνι Ρόουζ έχουν ήδη τοποθετηθεί δημόσια εκφράζοντας την αντίθεση τους στην επανεκκίνηση της Premier League και μέχρι στιγμής οι περισσότεροι σύλλογοι δεν έχουν ασκήσει καμία πίεση προς τους ποδοσφαιριστές τους...


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Το νοσταλγικό βίντεο του Καμαρά με την... αλάνα στη Γουϊνέα

Euroleague: Ο Βασίλης Σπανούλης το τελευταίο μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας

Ο εκπρόσωπος του πιλότου κατηγορεί Κόμπι και συνεπιβάτες για την πτώση του ελικοπτέρου

Πώς επηρεάζει ο κορωνοϊός τις απολαβές του Αντετοκούνμπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης