La Liga: Ο Πέδρο Σάντσεθ έδωσε το «πράσινο» φως για την έναρξη προπονήσεων
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας υποστήριξε πως οι επαγγελματίες αθλητές μπορούν να αρχίσουν ξανά να προπονούνται, αλλά προς το παρόν μόνο ατομικά
Σημάδι επανέναρξης στην Ισπανία!
Σε διάγγελμά του ο πρωθυπουργός της χώρας Πέδρο Σάντσεθ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον αθλητισμό και έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι επαγγελματίες αθλητές να προπονούνται ξανά, αλλά προς το παρόν μόνο ατομικά.
«Οι περιορισμοί αίρονται επίσης για τους επαγγελματίες αθλητές που μπορούν να προπονούνται ατομικά. Οι αθλητές που προπονούνται για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, μπορούν να παρακολουθούνται από έναν άνθρωπο. Στα ομαδικά αθήματα, θα επιτρέπεται οι αθλητές να εισέλθουν στις αθλητικές τους εγκαταστάσεις για να προπονούνται ατομικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός της Ισπανίας στο διάγγελμά του για την σταδιακή άρση των μέτρων από τις 4 Μαΐου και έπειτα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή