Mundo Deportivo: Ο Λαουτάρο επέλεξε την Μπαρτσελόνα!

Mundo Deportivo: Ο Λαουτάρο επέλεξε την Μπαρτσελόνα!

Αρκετά ήταν τα σενάρια τα οποία ήθελαν τον Λαουτάρο Μαρτίνες να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, την επόμενη σεζόν και τελικά όπως όλα δείχνουν επιλογή και του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να μετακομίσει στη Βαρκελώνη

lautaro-martinez
Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» ο Λαουτάρο χει ήδη επιλέξει τη Μπαρτσελόνα ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα στην Ιντερ για αυτή την επιθυμία του, καθώς αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ισως αποτελεί το πιο "hot" όνομα αυτής της περιόδου, καθώς ο 22χρονος επιθετικός έχει ελκύσει το ενδιαφέρων αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα. Τελικά, επιθυμία του σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα είναι να αγωνιστεί τη νέα χρονιά, με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να λειτουργεί αθόρυβα για την ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ο Λαουτάρο δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα της Ιντερ, να επεκτείνει τη συνεργασία τους και προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

«Ο παίκτης έχει ενημερώσει ήδη την Ίντερ πως η επιθυμία του είναι να παίξει στο Καμπ Νόου. Ο Λαουτάρο δεν θέλει να συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ίντερ, η οποία ζητάει 90.000.000 ευρώ συν μερικούς παίκτες για να τον παραχωρήσει.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια γραπτή συμφωνία του με την Μπάρτσα όμως οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν σημεία επαφής και στον παίκτη αρέσει η προοπτική να πάει στην Βαρκελώνη για να αντικαταστήσει τον Λουίς Σουάρες».

lautaro
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τρίπιερ απαντά στις κατηγορίες: «Δεν έχω καμία σχέση με ποδοσφαιρικά στοιχήματα»

Κορωνοϊός: Η FIFA σκέφτεται να αλλάξει το καλεντάρι του ποδοσφαίρου

Πανέτοιμη για επιστροφή η ΑΕΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης