Ο «Πόλεμος της Γκαζόζας» συνεχίζεται: Ο Αριστείδης Φωκάς κερνά ρεπόρτερ on air!

Ο «Πόλεμος της Γκαζόζας» συνεχίζεται: Ο Αριστείδης Φωκάς κερνά ρεπόρτερ on air!

Δείτε το βίντεο - Η συνάντηση στο «Ελ. Βενιζέλος» και η πρόταση του βουλευτή των ΑΝΕΛ στη ρεπόρτερ

gazoza
Ποιος θα πίστευε ότι μία... γκαζόζα, θα αποτελούσε βασικό αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα του 2019; Και όμως, όχι μόνο συνέβη -μία φορά-, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο... «Πόλεμος της Γκαζόζας» συνεχίζεται και πιθανότατα -στον βωμό και της προβολής από τα ΜΜΕ- θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Αριστείδης Φωκάς, που -κατά δήλωσή του- έφυγε από τη Βουλή την ώρα της ψηφοφορίας, προκειμένου να πιει μία γκαζόζα, κατ' εντολήν του Πάνου Καμμένου, όχι μόνο δεν καταβάλει προσπάθεια να... κατευνάσει τις αντιδράσεις και να... αφήσει το θέμα να περάσει με τους λιγότερο δυνατούς κραδασμούς, αλλά κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου να διατηρήσει τον... Πόλεμο της Γκαζόζας, στην επικαιρότητα.

Δημοσιογράφος του Alpha «πέτυχε» τον Αριστείδη Φωκά στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ άδραξε την ευκαιρία και πρότεινε on air στη ρεπόρτερ του Alpha να την κεράσει μία... γκαζόζα, όπως και έγινε.

Το επόμενο πλάνο δείχνει τη ρεπόρτερ του Alpha να τα... πίνει (γκαζόζα φυσικά) με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων... on air!

Ο Αριστείδης Φωκάς πίνει γκαζόζα με ρεπόρτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης