Φλαμπουράρης: Ο Πετσίτης δεν είναι φίλος του Τσίπρα, ήρθε στο γραφείο και έβγαλε φωτογραφία - ΝΔ: Ειδικό δικαστήριο

Φλαμπουράρης: Ο Πετσίτης δεν είναι φίλος του Τσίπρα, ήρθε στο γραφείο και έβγαλε φωτογραφία - ΝΔ: Ειδικό δικαστήριο

Αστείες δικαιολογίες του υπουργού Επικρατείας για τον Μανώλη Πετσίτη: «Είναι δυνατόν να λέτε ότι είναι φίλος του πρωθυπουργού ή του Φλαμπουράρη κάποιος που βρέθηκε δίπλα μας όταν κερδίσαμε το 2015 και έβγαλε φωτογραφίες;» - Άδωνις: Στο Ειδικό Δικαστήριο με την ηρεμία σας θα εξηγήσετε ό,τι είναι να εξηγήσετε»

flampouraris_adonis_main
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αναφορικά με την υπόθεση Πετσίτη επιχείρησε ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης στην Βουλή δημιουργώντας μια άλλη πραγματικότητα που υποστηρίζει ότι ο Μανώλης Πετσίτης δεν βρέθηκε ποτέ στον στενό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου παρά μόνο ως… πολιτικός τουρίστας.

Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι ο κ. Πετσίτης δεν είναι φίλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ενώ για τις selfie υποστήριξε πως συμμετείχε μαζί με αρκετό κόσμο στους πανηγυρισμούς της εκλογικής νίκης του 2015. Απέφυγε ωστόσο να εξηγήσει πώς ο κ. Πετσίτης εμφανίζεται να μετέχει σε προεκλογικά στοιχήματα με τον πυρήνα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν είστε στο δρόμο και δίπλα σας περάσει κάποιος και σας βγάλει φωτογραφία ή έρθει κάποιος στο γραφείο και βγάλει φωτογραφία δεν θα ήταν ντροπή μου να το αναφέρω» είπε αρχικά ο κ. Φλαμπουράρης για να προσθέσει «Είναι δυνατόν να λέτε ότι είναι φίλος του πρωθυπουργού ή του Φλαμπουράρη κάποιος που - όπως μου λένε –βρέθηκε δίπλα μας όταν κερδίσαμε το 2015 και έβγαλε φωτογραφίες».

Όταν δε, από τα έδρανα της ΝΔ του υπενθύμισαν τις φωτογραφίες που εμφανίζουν το συγκεκριμένο πρόσωπο στο πόντιουμ του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Φλαμπουράρης εκνευρισμένος απάντησε «Ποιο πόντιουμ; Μην με εκνευρίζετε. Δεν καταλαβαίνετε τι λέτε; Όπως δεν καταλαβαίνετε το περιεχόμενο της ερώτησης. Δεν ξέρετε την ουσία. Απλά θέλετε να πείτε ότι είναι σκάνδαλο ότι κάνουμε και εμείς σκάνδαλα. Δικοί μας δεν έχουν περάσει ούτε απ έξω από τα δικαστήρια. Δικοί σας είναι από ισόβια έως 5 χρόνια. Εμείς θα συνεχίσουμε και να προστατεύουμε την παραγωγική βάση της χώρας και να επιδιώκουμε οι εργαζόμενοι να ζουν με αξιοπρέπεια και να αναζητάμε τα σκάνδαλα που εσείς κάνατε και οδηγήσατε την χώρα στα βράχια. Δεν είναι δυνατόν ο λαός να ξεχάσει όσα κάνατε».




Ειδικό δικαστήριο προαναγγέλλει η ΝΔ

Κλείσιμο
Με ξεκάθαρη καταγγελία από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας πως η υπόθεση ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδης – Πετσίτης αποτελεί «καραμπινάτο σκάνδαλο» αλλά και προαναγγελία ειδικού δικαστηρίου ξεκίνησε η επίκαιρη επερώτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Από την πλευρά της κυβέρνησης οι Γιώργος Σταθάκης, Γιάννης Δραγασάκης, Αλέκος Φλαμπουρης και Μιχάλης Καλογήρου υποστήριξαν στην πρωτολογία τους ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο, ωστόσο απέφυγαν επιδεκτικά να αναφερθούν και να καλύψουν την δράση του κ. Μανώλη Πετσίτη και τις καταγγελίες για τις σχέσεις του με τον κ. Νίκο Παππά. 

Ο κ. Κωστής Χατζηδάκης ανοίγοντας την συνεδρίαση παρουσίασε όλο το προβληματικό ιστορικό της υπόθεσης παραθέτοντας πραγματικά στοιχεία και συμπτώσεις που προκαλούν έντονο προβληματισμό καθώς εμφανίζουν έξι υπουργούς της κυβέρνησης, την κυρία Βασιλική Θάνου, τον κ. Μανώλη Πετσίτη αλλά και τον μετρ των offshore Αρτέμη Αρτεμίου να εμπλέκονται σε μια πρωτοφανή μεθόδευση εις βάρος της κρατικής ΔΕΠΑ και προκειμένου να ευνοηθεί ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Ακολούθως ο κ. Αδωνης Γεωργιάδης προανήγγειλε παραπομπή όλων των εμπλεκόμενων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ σε ειδικό δικαστήριο στην επόμενη Βουλή. Παράλληλα ο κ. Μάκης Βορίδης υπογράμμισε «αρμοδιότητα της Βουλής δεν είναι να αποδείξει την ενοχή. Εξαντλείται στις ενδείξεις και μετά ειδικό δικαστήριο . Σας συμβουλεύω να οργανωθείτε υπερασπιστικά».

Μανιάτης: Η κυβέρνηση επεδίωξε να χαρίσει €80 εκατ. σε έναν καταδικασμένο επιχειρηματία

Για το μεγαλύτερο ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μίλησε και ο κ. Γιάννης Μανιάτης (ΔΗΣΥ).
«Η κυβέρνηση με τους μηχανισμούς και τις επιλογές της επεδίωξε να χαρίσει 80 εκατ. ευρώ σε έναν καταδικασμένο επιχειρηματία ενώ η ίδια παρουσιάζεται ως δήθεν εκφραστής του νέου και κήρυκας κατά της διαπλοκής» επισήμανε ο κ. Χατζηδάκης για να παραθέσει τους τέσσερις λόγους για τους οποίους η αντιπολίτευση κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου: 

«Σας κατηγορούμε:

1. Ότι ορίσατε γενικό διευθυντή της ΔΕΠΑ τον πρώην υπάλληλο του κ. Λαυρεντιάδη και συγκεκριμένα τον πρώην διευθυντή της ELFE που έχει to 80% των χρεών στην ΔΕΠΑ. Βάλατε τον κ. Κιτσάκο που διώκεται για κακουργηματική απιστία

2. Ότι επιχειρήθηκε παράνομη ανταλλαγή ακινήτων που ήταν δεσμευμένα για ξέπλυμα

3. Τα ακίνητα αυτά επιχειρήθηκε να κοστολογηθούν 10 φορές πάνω από την αξία τους

4. Ο κ. Κιτσάκος είπε ότι δεν τα έκανε μόνος του αλλά με εντολές έξι υπουργών και αυτά φαίνεται ότι τα έλεγε και στις συνεδριάσεις της ΔΕΠΑ. Ο κ. Κιτσάκος έλεγε στις εισηγήσεις του πως όλα αυτά με την υπερκοστολόγηση ακίνητων τα γνωρίζουν οι υπουργοί»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συνεχίζοντας επισήμανε ότι «η ELFE Ελληνικά Λιπάσματα αποτελεί εταιρεία συμφερόντων Λ. Λαυρεντιάδη που έχει μεγάλες οφειλές στην ΔΕΠΑ. Οι οφειλές ήταν σταθεροποιημένες την περίοδο 2012-14. Ηταν 69 εκατ. ευρώ το 2012, πήγε στα 75 εκατ ευρώ το 2013 και 74 εκατ το 2014. Όμως το 2015 πήγε στα 83 εκατ ευρώ, στα 91 εκατ. ευρώ το 2017 και στα 121 το 2018».

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι σύμφωνα με τα πρακτικά της γενικής συνέλευσης του Ιουνίου 2014 επι κυβέρνησης Σαμαρά αποφασίστηκε η διακοπή παροχής αερίου στην ELFE εάν δεν προπλήρωνε τοις μετρητοίς τις νέες προμήθειες και αν δεν ρύθμιζε τα χρέη της. « Αντί αυτής της απόφασης επι ΣΥΡΙΖΑ είχαμε επαύξηση του δανείου και καμία ρύθμιση με μετάθεση επιταγών».

Συνεχίζοντας το γαιτανάκι των περίεργων ενεργειών από πλευράς κυβέρνησης είπε «Ο πρώην δ.σ. της ΔΕΠΑ Σπύρος Παλαιογιάννης που έστειλε εξώδικο στην ELFE μόλις το έκανε εκδιώχθηκε από τον προκάτοχο του κ. Σταθάκη σχεδόν αμέσως. Περίεργη σύμπτωση.

Στην θέση του κ. Παλαιογιάννη τοποθετείται ο κ. Κιτσάκος που μπήκε από τον κ Σκουρλέτη. Ο κ. Κιτσάκος αποτελεί κομματικό στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γενικός διευθυντής των Ελληνικών Λιπασμάτων. Τοποθετήσατε Διευθύνοντα Σύμβουλο των διευθυντή εταιρείας που είχε τα μεγαλύτερα χρέη. Βάλατε το λύκο να φυλά τα πρόβατα»

«Ο κ. Κιτσάκος με το που αναλαμβάνει καθήκοντα κάνει τα εξής:

- Προσπαθεί να προχωρήσει παράνομη ανταλλαγή ακινήτων για συμψηφισμό χρεών χρησιμοποιώντας ακίνητα που ήταν πολλαπλώς υποθηκευμένα σε τράπεζα και δεσμευμένα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Αυτό λέει το έγγραφο του κ. Νικολούδη της αρμόδιας αρχής που είχε δεσμεύσει τα ακίνητα

- Στην συνέχεια ενώ η πιάτσα βοά αποφασίζει να παρέμβει ο διάδοχος του κ. Νικολόυδη ο κ. Παντελής ο οποίος στέλνει σχετικό έγγραφο στην ΔΕΠΑ (2.5.2017) και ρωτά τι γίνεται με τα ακίνητα. Την ίδια ημέρα συνεδριάζει το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο υπο την προεδρεία της κυρίας Βασιλικής Θάνου και με ψηφους 7 έναντι 6 αποφασίζει την αποπομπή του κ. Παντελή και την τοποθέτηση της κα Ζαίρη . Εκ τοτε αγνοείται το θέμα των ακινήτων

- Τα ακίνητα στο ντιλ αποτιμήθηκαν 90 εκατ. ευρώ ενώ η προηγούμενη αποτίμηση ήταν στα εκατ ευρώ» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης συνεχίζοντας την εξιστόρηση για να

προσθέσει: «Ο κ. Κιτσάκος ενώ συμβαίνουν όλα αυτά λέει στο διοικητικό συμβούλιο ότι την πρωτοβουλία ανταλλαγής δεν την πήρε μόνος μου αλλά του το ζήτησαν 6 υπουργοί που τους κατονομάζει. Το γκρίζο τοπίο συμπληρώνεται από την μηνυτήρια αναφορά της Alpha Bank το 2016. Στην τράπεζα χρωστούσαν τα ElFE. Ωστόσο πέρα βρέχει για την κυβέρνηση που καλύπτει τον Κιτσάκο και συνεχίζει όλο το γαϊτανάκι μεθοδεύσεων»

«Ως κερασάκι στην τούρτα προκύπτει η ιστορία Πετσίτη. Ενας πρώην συμμαθητής και συνεργάτης του κ. Ν Παππά και πρωταγωνιστής σε φωτο δίπλα στον Τσίπρα. Σύμφωνα με δηλώσεις Κιτσάκου την περιοδο 2016 – 2017 που γίνονταν διαπραγματεύσεις ο Μανώλης Πετσίτης επισκέπτεται την ΔΕΠΑ και τον Κιτσάκο ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι αξιοσημείωτο ότι την ίδια περίοδο αμείβεται μόνο από την ELFE με ποσά που φθάνουν 200 χιλ ευρώ. Φοβερή ανέλιξη καθώς το προηγούμενο επάγγελμά του απέφερε 5 χιλ ευρώ. Τι άλλο είναι ο Πετσίτης; Είναι φορολογικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ενός Κύπριου Σωτηράκη Παναγιώτου ο οποίος κατά σύμπτωση είναι διαχειριστής 2 οφ σορ του κ. Λαυρεντιάδη. Είναι επίσης συνεργάτης και συνεταίρος του Αρτέμη Αρτεμίου» είπε ο κ. Χατζηδάκης.

Ως συμπέρασμα σημείωσε: «γύρω γύρω όλοι : Λαυρεντιάδης-Αρτεμίου-Παππάς και στην μέση ο Μανώλης. Αυτή είναι η κωμικοτραγική εικόνα» και πρόσθεσε «το σκάνδαλο ΔΕΠΑ Λαυρεντιάδη είναι αποδεδειγμένο καραμπινάτο σκάνδαλο . Είναι η κορυφή του παγόβουνου διαπλοκής ΣΥΡΙΖΑ. Ενας κρίκος ακόμα στην αλυσίδα σκανδάλων: σύμβαση για Θριάσιο, μεταναστευτικό, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μυστικά κονδύλια και Σόρος. Όλα αυτά συμβαίνουν με κυβέρνηση που παριστάνει τον αρχάγγελο κάθαρσης. Δεν μπορείτε να καλύπτετε με την σιωπή πρακτικές που εκθέτουν την διαδρομή σας και το κόμμα σας».

Άδωνις: Στο Ειδικό Δικαστήριο με την ηρεμία σας θα εξηγήσετε ό,τι είναι να εξηγήσετε

Ακολούθως ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους υπουργούς είπε «θα πάτε στο ειδικό δικαστήριο. Η σκευωρία της Νοβάρτις έγινε με ψευδομάρτυρες και μας είπατε να απολογηθούμε στην δικαιοσύνη. Τώρα έχουμε γνωστό μάρτυρα τον κ. Κιτσάκο που είναι πρώην τομεάρχης ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ που σε συνέντευξη λέει ότι εκτελούσε εντολές των προϊστάμενων υπουργών. Όταν αλλάξουν οι πλειοψηφίες αναγκαστικά θα προσκληθεί ο κ. Κιτσάκος στην Βουλή και μετά στο ειδικό δικαστήριο με την ηρεμία σας θα εξηγήσετε ό,τι είναι να εξηγήσετε».

Σταθάκης: Το σκάνδαλο ανήκει στη ΝΔ

Να αντιστρέψει τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης επιχείρησε από την πλευρά της κυβέρνησης ο κ. Γιώργος Σταθάκης υποστηρίζοντας πως «αν υπάρχει σκάνδαλο τότε ανήκει στην ΝΔ καθώς επι της δικής της θητείας αυξήθηκε το χρέος της ELFE προς την ΔΕΠΑ».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι υπήρχε σχέδιο ανταλλαγής ακινήτων ωστόσο έσπευσε να το χρεώσει στον πρώην επικεφαλής της ΔΕΠΑ κ. Κιτσάκο ενώ πρόσθεσε ότι το επίμαχο σχέδιο ακυρώθηκε από το έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος που ενημέρωσε την κυβέρνηση πως τα ακίνητα Λαυρεντιάδη είναι δεσμευμένα.

Παράλληλα, ο κ. Σταθάκης είπε πως η σημερινή σχέση της ΔΕΠΑ και ELFE ρυθμίζεται από δύο δικαστικές αποφάσεις. Πάντως, απέφυγε να αναφερθεί στην εμπλοκή Πετσίτη λέγοντας γενικά ότι δεν θα αναφερθεί σε «παρατρεχάμενους»

Μετά το τέλος της τοποθέτησης του υπουργού Ενέργειας παρενέβη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης και προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα είπε προς την αντιπολίτευση «Κρίνετε σκόπιμο να συνεχίζουμε. Νομίζω ότι εξαντλήθηκε η συζήτηση. Αν δεν θέλετε καθίστε να ακούσετε κι αλλα».

Να καλωσορίσω την ΝΔ στον κόσμο των «σκανδάλων» του ΣΥΡΙΖΑ

«Προφανώς ο κόσμος των εξοπλιστικών προγραμμάτων, της Siemens, του τριπλασιασμού της φαρμακευτικής δαπάνης έρχεται εδώ να μας μιλήσει για το σκάνδαλο της σχέσης ΔΕΠΑ – ELFE» είπε αρχικά ο κ. Σταθάκης για α συνεχίσει «Ποιος αύξησε το χρέος των ΕΛΦΕ προς την ΔΕΠΑ που σήμερα χρωστούν 120 εκατ. ευρώ; Ηταν 40 εκατ. ευρώ το 2011. Το 2015 όταν παρέλαβε ο κ. Κιτσάκος ήταν 89 εκατ. ευρώ το πρωτογενές χρέος. Πόσο είναι οι τόκοι υπερημερίας που χρεώνει η ΔΕΠΑ στην ELFE; 7,2%. Τα 89 εκατ. ευρώ του 2015και 7,2% γίνονται 96 εκατ ευρώ. Το 2017 γίνονται 103 εκατ. ευρώ και το 2018 γίνονται 110 εκατ. ευρώ που είναι το χρέος των ΕΛΦΕ προς την ΔΕΠΑ και αφορούν την περίοδο διαχείρισης της σχέσης ΔΕΠΑ-ELFEτην περίοδο της ΝΔ. Το χρέος αυξήθηκε από το 2015 εως σήμερα ακριβώς 12 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι το μεγάλο «σκάνδαλο» της ΔΕΠΑ – ELFE».

«Δεν θα ανοίξω διάλογο με τον κ. Κιτσάκο. Θα πω όμως τα πεπραγμένα βήμα – βήμα: Τον Οκτώβριο του 2015 υπάρχει η διαχείριση του θέματος και σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει δεύτερο εξώδικο προς τα ELFE για τα δέοντα προτού η ΔΕΠΑ διακόψει την παροχή. Υπάρχει πρόθεση για λύση. Στο πλαίσιο αυτό έρχεται αι το φαντασιακό σκάνδαλο για τα περι ανταλλαγής ακινήτων που δεν πραγματοποιήθηκε. Γίνεται διυπουργική σύσκεψη να βρεθεί κάποιος τρόπος για να συνεχίσει η λειτουργία της εταιρείας. Ο κ. Κιτσάκος στις 15.3.2016 επανέρχεται στο θέμα των ακινήτων. Το σχέδιο για συμψηφισμό χρεών προϋπάρχει από την προηγούμενη διοίκηση. Στις 28.7.2016 υπάρχει η παραλαβή εγγράφου από την Αρχή για το ξέπλυμα και άρα εμπλοκή του σχεδίου ανταλλαγής ακινήτων. Αρα δεν προλάβαμε να ξεκινήσουμε. Αρα τέτοιο σχέδιο είναι αδύνατο».

«Το 2017 αποφασίσαμε την αυστηροποίηση των μέτρων πληρωμής από τα ELFE προς την ΔΕΠΑ. Το 50%να πληρώνονται μετρητά και τα άλλα μεταχρονολογημένες επιταγές. Το ρεζουμέ αυτής της ιστορίας είναι λοιπόν μια τρύπα στο νερό. Την επόμενη αυτής της αυστηροποίησης προσφεύγουν τα ΕΛΦΕ στο δικαστήριο κατά της απόφασης της ΔΕΠΑ. Το δικαστήριο παίρνει 2 αποφάσεις. Το δικαστήριο. Ούτε η κυβέρνηση ούτε οι παρατρεχάμενοι, οι συμμαθητές και οι άλλοι. Η απόφαση λέει να συνεχίσει η ΔΕΠΑ να δέχεται μεταχρονολογημένες επιταγές και να μην κόψει την παροχή φυσικού αερίου. Ακυρώνει το Δικαστήριο τις δύο αποφάσεις αυστηροποίησης της κυβέρνησης. Εκ τοτε αρχίζει δικαστική διαμάχη» είπε ο κ. Σταθακης.

Παράλληλα υποστήριξε ότι απέλυσε τον κ. Κιτσάκο για λόγους που δεν σχετίζονται με την ELFE αλλά γιατί δεν κρίθηκε ικανός να ηγηθεί της προσπάθειας αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ.

Δραγασάκης: Οι όποιες συζητήσεις ήταν στην σφαίρα των προθέσεων, δεν υπάρχει απόφαση

Για απόπειρα δημιουργίας fake σκανδάλων κατηγόρησε την ΝΔ ο κ. Γιάννης Δραγασάκης προκειμένου όπως υποστήριξε «το πρόβλημα της ΝΔ είναι ότι έχει ζωτική ανάγκη να πάει σε εκλογές με λίστα σκανδάλων. Πρέπει να φτιάξει μια ισορροπία: από την μια τα πραγματικά σκάνδαλα και από την άλλη μια αντίρροπη εικόνα. Όποια πέτρα και αν σηκώσουμε κάτι δικό σας θα βρούμε από κάτω».

«Το θέμα για την κυβέρνηση δεν ήταν ΔΕΠΑ. Ηταν εργαζόμενοι της ΕΛΦΕ και μιας παραγωγικής δραστηριότητας» υποστήριξε ο κ. Δραγασάκης για να συνεχίσει «Σε επίπεδο κυβερνητικό ασχοληθήκαμε όπως και με άλλες περιπτώσεις όπως Μαρινόπουλος. Πρόθεσή μας να βρεθεί λύση. Τέτοιες ενέργειες έγιναν και πιστεύω ότι πρέπει να γίνονται. Εκείνο που μετρά είναι η θεσμικά έγκαιρη απόφαση. Για το θέμα δεν υπήρχε ποτέ απόφαση κυβερνητικού οργάνου. Αρα ακόμα και αν γίνονταν συζητήσεις ήταν στην σφαίρα προθέσεων που σημαίνει ότι η όποια ιδέα δεν είχε ωριμάσει».

Αναφορικά με την δική του εμπλοκή όπως τουλάχιστον την έχε περιγράψει ο κ. Κιτσάκος είπε «ο Κιτσάκος λέει ότι του ειπα πρόσεξε να μην κόψεις το ρεύμα και φρόντισε να μην ανέβει το χρέος. Και εσείς το ίδιο δεν θα λέγατε; Βάλατε το όνομά μου για να δείξετε ότι στην υπόθεση ενέχεται όλη η κυβέρνηση και μάλιστα ο αντιπρόεδρος. Ο κ. Γεωργιάδης κατάλαβα τι ονειρεύεται: ειδικά δικαστήρια ίσως και εξορίες»

Το συμπέρασμα του κ. Δραγασάκη για την υπόθεση είναι πως «Ως συμπέρασμα νομίζω ότι φάνηκε ότι υπάρχουν ευθύνες και ερωτήματα προς διερεύνηση. Πώς δημιουργήθηκε αυτό το νομικό κουβάρι της ΕΛΦΕ; Πως τα χρέη έφτασαν σε αυτό το επίπεδο;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης