Δανέλλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάλυσης του Ποταμιού

danelis-stavros-pota

«Αυτό θα αποφασιστεί από τον κόσμο που εξακολουθεί να έχει ως σημείο αναφοράς το Ποτάμι. Όλα είναι ανοιχτά» δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος για το συνέδριο του Οκτωβρίου

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάλυσης του Ποταμιού στο συνέδριο του Οκτωβρίου άφησε ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Αυτό θα αποφασιστεί από τον κόσμο που εξακολουθεί να έχει ως σημείο αναφοράς το Ποτάμι. Όλα είναι ανοιχτά. Η ζωή θα δείξει αν μπορούμε να σταθούμε αυτόνομα στα πόδια μας ως κόμμα» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε στο ερώτημα αν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης του κόμματος.

Παράλληλα επέμεινε ότι «είναι σταθερή η άποψή μας: Θα στηρίξουμε το θέμα της συμφωνίας (σ.σ. για το Σκοπιανό). Αυτή είναι η απόφαση του κόμματος. Θα στηρίξουμε και οτιδήποτε άλλο με το οποίο συμφωνούμε με την κυβέρνηση».Ειδικά, δε, για το Αλβανικό ο κ. Δανέλλης είπε ότι «είμαστε της άποψης ότι δεν πρέπει να υπάρχουν εκρεμμότητες και να μας μείνει μόνο το θέμα με την Τουρκία».

Όσο για το «διαζύγιο» με το Κίνημα Αλλαγής, ο βουλευτής του Ποταμιού είπε ότι «φάνηκε ότι το σχήμα ήταν ασύμβατο στα μεταξύ του μέρη. Δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε πώς η ηγεσία θεωρούσε ότι πρέπει να διοικεί το ΚΙΝΑΛ. Η ευθύνη μας ήταν το πρωθύστερο: ότι συμμετείχαμε στην εκλογή ηγεσίας χωρίς κόμμα ενώ θα έπρεπε να είχαν προηγηθεί οι αρχές».

«Ως Ποτάμι κάνεμε μοιραία λάθη την κρίσιμη στιγμή. Δεν μπορούμε να προσδοκούμε σε δημόσια παρέμβαση αν δεν δούμε την πολιτική ως πολιτική και όχι ως ακτιβισμό» κατέληξε ο κ. Δανέλλης ο οποίος υποστήριξε ότι το κόμμα του κάνει «πολιτική αρχών και η κυρία Γεννηματά ασκεί πολιτική a la carte».

ΣΧΟΛΙΑ (13)

ΝΙΚΟΣ

Κάποιος να του πει του ανθρώπου ρε παιδιά ότι το ποτάμι έχει ήδη διαλυθεί. Τρεις κι ο κούκος μείνανε και έπεται συνέχειες. Δύο κι ο κούκος, ένας και κούκος κλπ κλπ κλπ.

ΔΜ

Γάμος με το ΠΑΣΟΚ ήταν ασύμβατος. Διότι,οι παλιές καραβάνες του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνονται την πολιτική όπως πάντα: 1)διορισμοί, ρουσφέτια και πελατειακό κράτος. 2)ποτέ δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για αποτυχημένες και καταστροφικές πολιτικές. Για παράδειγμα η χώρα και η κοινωνία καταστράφηκε και μια αποτίμηση των πολιτικών από το 80 και μετά δεν έγινε. Να μας πουν, επιτέλους τι πήγε λάθος•μήπως έφταιξε ο υπερδανεισμός, μήπως η κλεπτοκρατία όλων έναντι όλων και κυρίως κατά του κράτους; Αφωνία! Μόνο κάτι ψελλίσματα κατά του Καραμανλή του νεώτερου. Πράγματι,αλλά και αυτός μια "πασοκική" πολιτική ακολούθησε,αλλά επειδή ήταν ανόητος και βλάκας (εκ των αποτελεσμάτων) ήταν η θρυαλλίδα της καταστροφής. ΠΑΣΟΚ: αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να μεταρρυθμιστεί και να γίνει χρήσιμο στην Κοινωνία. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ανασύσταση του και η νομή της εξουσίας (ή τουλάχιστον να είναι μέσα στα πράγματα,το μεροκάματο να παίρνει,και αν υπάρξει και καμιά ευκαιρία τελειώνουμε και την πισίνα που έμεινε ημιτελής). 10 χρόνια παρακμή, ούτε μια πραγματική ανανέωση προσώπων (για ιδέες, μεθόδους και πρακτικές δεν το συζητάμε) δεν επιτεύχθηκε. Δυστυχώς,η θεωρία ότι το βρωμοπασόκ μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι: μετακόμισε και στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά έμεινε και στο ΠΑΣΟΚ. Το δηλητήριο του Πασοκισμού όποιος το δοκίμασε δεν το ξεχνάει,δεν το αφήνει. Και αυτό, διότι Πασοκισμός σημαίνει εύκολη ζωή εις βάρος της κοινωνίας•μόνιμοι διορισμοί και ισόβια εργασία,άνοδος και προαγωγές στη δουλειά,αν είναι δυνατόν και καμμία (παράνομη;) δουλειά λόγω θέσης,καμμιά λεηλασία τύπου Τσοχατζόπουλου (σε μικρότερη κλίμακα). Κυρίως βόλεμα της γυναίκας και των παιδιών,και ας τους άλλους να κουρεύονται. Δυστυχώς, αυτή είναι η νοοτροπία του λαού,την οποία δίδαξε και την εκφράζει καλύτερα το ΠΑΣΟΚ (και μάλλον και ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι το τέκνο του, κάνοντας βέβαια την εφηβική του επανάσταση). Ποτάμι: μάλλον ξεροπόταμος,δεν υπάρχει "πελατεία",δεν υπάρχουν ευήκοοα ώτα. Κανείς δεν έχει όρεξη να θυσιστεί για να γίνει η Ελλάδα μεγάλη,δυνατή και δίκαια. Κυρίαρχη αντίληψη η ζωή σου ο θάνατος μου. Δεν υπάρχει χώρος για όλους•όποιος προλάβει-πρόλαβε.

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.ΓΙΑ ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΤΟ 48 (ΜΑΤΙΑΣ ΡΑΚΟΣΙ )ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ Σ.Κ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ?ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΟΥΝ ΦΕΤΕΣ ΦΕΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.

ξου

κατεβα υποψηφιος στην κρητη με οποιοδηποτε κομα επιθυμεις και θα δουμε ποσους ψηφους θα λαβεις...

Η ζωή θα δείξει

η ζωη εχει δειξει ηδη οτι θα πατε στο σπιτι σας. δεν προκειται να ξαναδειτε βουλη, ουτε με τηλεσκοπιο

Αυτό τον πόνο...έχουμε τώρα

αν θα διαλυθεί το ρυάκι ή αν θα γίνει παραπόταμος!!Αχ,καημένη μου πατρίδα ποιους έχεις να σε κυβερνάνε.Δεν πάτε στα τσακίδια λέω εγώ νάνοι πολιτικάντηδες που ξεπουλάτε τα πάντα για την καρέκλα σας και την καλοζωία σας!

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΩΝ .ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.

GEORGEGR

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΔΥΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΣΕΙς ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

GEORGEGR

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΔΥΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΣΕΙς ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

Μασκαρανικας

Άντε ρε δανελλη φεύγα και πήγαινε ΣΥΡΙΖΑ, μπες γρήγορα στο καράβι που βουλιάζει.... χαχαχαχαχα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kotzias_meta

«Φυσικά, δεν ανησυχώ για το λόγο ότι, οι διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Αλβανικός Στρατός, γνωρίζει τα σύνορά του και δεν υπάρχει καμία αξίωση σε άλλη χώρα, σαν δημοκρατική χώρα που είμαστε» είπε ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα σχολιάζοντας τη δήλωση του Νίκου Κοτζιά ότι ο ελληνικός στρατός «πρέπει να κάνει κάποιες ενέργειες για να εκφραστεί η αναγνώριση των συνόρων και δεν τις κάνει»

tsipras_hollande

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο Μέγαρο Μαξίμου – Συμφώνησαν στην ανάγκη παρεμβάσεων για την ανάσχεση όσων απειλούν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα

pan

«Προξενεί κατάπληξη το γεγονός ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις και μάλιστα η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, η οποία δυστυχώς διατηρεί άριστες σχέσεις με το νεοφασιστικό καθεστώς του Κιέβου, δεν έχει μέχρι τώρα ούτε καν την ευαισθησία να διαμαρτυρηθεί για την καταχώρηση στη λίστα Myrotvorets ενός επικεφαλής δημοκρατικού κόμματος», αναφέρει ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας 

2
koutsoukos_giannis

«Ελπίζουμε ότι θα ψηφίσει και την υπόλοιπη πρότασή μας για την κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου, ώστε να διασωθούν τόσο οι νέες συντάξεις που χορηγούνται μειωμένες από το 2016, όσο και οι συντάξεις χηρείας» επισημαίνει ο βουλευτής Ηλείας

2
vernardakis

Ο υπουργός Επικρατείας γράφει στο twitter, λίγα λεπτά μετά την είδηση που μεταθέτει την τελική συμφωνία  για την περικοπή των συντάξεων στο Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου: «Για μια ακόμη φορά διαψεύδονται οι Κασσάνδρες, οι μεμψίμοιροι και οι υποκριτές»

9
gavroglou_voutsis_filis_polytechneio

Στον περίβολο του Πολυτεχνείου κατέθεσαν στεφάνι βουλευτές αφού δεν τους επετράπη να προσεγγίσουν το μνημείο των αγωνιστών του Πολυτεχνείου

13