Καρκατσούλης: Λάθος η αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής

panagiotis-karkatsoulis

Κληθείς να απαντήσει στο με ποιον θα συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι «την απάντηση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός το βράδυ των εκλογών»

Στο Κίνημα Αλλαγής παραμένει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, πρώην βουλευτής και στέλεχος του Ποταμιού, παρά την αποχώρηση του κόμματος από το κίνημα.

Aπαριθμώντας τους λόγους για τους οποίους διαφώνησε με την αποχώρηση από το Ποτάμι, υπογράμμισε:

Πρώτον-«Αδυνατίζει» το μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Δεύτερον-Σε επίπεδο πολιτικών συμμαχιών ένα μικρό κόμμα όπως το Ποτάμι έχει ανάγκη από συνεργασίες

Τρίτον-Σε οργανωτικό επίπεδο το Ποτάμι χρειαζόταν και χρειάζεται ένα μεγαλύτερο κίνημα, όπως το ΚΙΝΑΛ»

Ερωτηθείς για τις συνέπειες που τυχόν θα έχει η αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, εκτίμησε ότι, «το ΚΙΝΑΛ δε θα υποστεί αλλαγές από την αποχώρηση του Ποταμιού».

Κληθείς να απαντήσει στο με ποιον θα συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι «την απάντηση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός το βράδυ των εκλογών», συμπληρώνοντας: «απευθυνόμαστε σε όλο αυτόν τον κόσμο που για τον Α ή Β λόγο ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοί σου λένε ποιος πρέπει να συνεργαστεί με ποιον».

«Όλες οι ευρωπαϊκές δυνάμεις θα πρέπει να συνεργαστούν. Το ΚΙΝΑΛ θα συνεργαστεί με όλες τις δυνάμεις που θα έχει σύγκλιση», κατέληξε ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

MOVOROS

Ποιος αποχώρησε από ποιον; Το ΠΟΤΑΜΙ του 0,5% αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ του 4%; Ρε ουστ με τα λαμόγια.

Γιώργος σχ

Το πραγματικό κέρδος της κυρίας Γεννηματά ήταν ότι κέρδισε από την παρουσία ενός τόσο αξιόλογου στελέχους όπως ο κύριος Καρκατσούλης και γλίτωσε από το σύριζα. Βέβαια με ΓΑΠ και λοιπούς δύσκολα τα πράγματα, αλλά είναι και αυτό μια καλή αρχή δεδομένης της έντιμης στάσης απέναντι στις πιέσεις των καιροσκόπων ευρωπαίων "σοσιαλιστών".

Αρης

Το ανεκδοτο με τον τοτο το ξερεις;

Κωνσταντίνος

Ρεαλιστής ο κ. Καρκατσούλης... Προκειμένου να μη βρει ούτε την ψήφο του στις επόμενες ελογές, προσχωρεί στο ΠΑΣΟΚ. Δεν νομίζω ότι τα επιχειρήματά του πείθουν κανένα. Όσο για το Ποτάμι, διάλεξε τον δύσκολο δρόμο και εύχομαι να τον ακολουθήσει μέχρι το τέλος. Τότε, ίσως να διασωθεί πολιτικά, προσελκύοντας ψηφοφόρους που κουράστηκαν από τους τακτικισμούς των πολιτικάντηδων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης