ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τσακαλώτος για τα μπράβο του ΝΑΤΟ: Την Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπράντ Πιτ και ο Κουασιμόδος

Τσακαλώτος για τα μπράβο του ΝΑΤΟ: Την Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπράντ Πιτ και ο Κουασιμόδος

Μετά τον «κακοπληρωτή Ευκλείδη», ο υπουργός Οικονομικών επιστράτευσε το Χόλιγουντ

tsakalotos-grafi-new
Τη Τζούλια Ρόμπερτς, τον Μπράντ Πιτ και τον Κουασιμόδο επικαλέστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προκειμένου να απαντήσει στα ειρωνικά σχόλια του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Τασούλα για τα συγχαρητήρια που έδωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Έπρεπε να έρθει η πρώτη φορά αριστερά για να μας δώσει ο ΓΓ του ΝΑΤΟ συγχαρητήρια. Έως τώρα δεν είχαμε την χαρά να μας συγχαίρει. Το καταφέρατε. Γίνατε σφοδρότεροι ΝΑΤΟιστές και από τους σφοδρότερους φιλοαμερικάνους» σχολίασε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ενώ στη συνέχεια και ο κ. Τασούλας είπε «γελάμε που σας δίνουν συγχαρητήρια οι Αμερικάνοι. Το 1950 έριξαν την κυβέρνηση Πλαστήρια οι Αμερικανοί γιατί ζήτησε από την Γιουγκοσλαβία να απαλείψει από το εσωτερικό της το όνομα "Μακεδονία"».

«Την Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπράντ Πιτ και ο Κουασιμόδος» απάντησε από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών υπονοώντας προφανώς ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τόσο ερωτεύσιμη και πετυχημένη όσο η ευειδής σταρ του σινεμά.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την χθεσινή συνεδρίαση του πολυνομοσχεδίου ο κ. Τσακαλώτος χρησιμοποίησε την ιστορία του «κακοπληρωτή Ευκλείδη» και του «έντιμου Θανάση» προκειμένου να πείσει ότι οι αλλαγές στον νόμο Κατσέλη διορθώνει τις όποιες αδικίες.




Τσακαλώτος: Την Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης