Μαυροειδάκος στο ΘΕΜΑ 104,6: Από τις 1.200 μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ, ενεργές είναι οι 700!

Μαυροειδάκος στο ΘΕΜΑ 104,6: Από τις 1.200 μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ, ενεργές είναι οι 700!

«Τουλάχιστον 350 μοτοσικλέτες είναι σε σταθερούς στόχους. Αυτή είναι η αλήθεια. Οι υπόλοιπες είναι χαλασμένες», λέει ο  γενικός γραμματέας  Σωματείου Ειδικών Φρουρών - Πρέπει να προσληφθούν και καινούργιοι συνάδελφοι, το προσωπικό είναι κουρασμένο

omada-dias
Η εγκληματικότητα καλπάζει και ο γενικός γραμματέας  Σωματείου Ειδικών Φρουρών δίνει τις δικές του απαντήσεις στο ΘΕΜΑ 104,6 fm. 

«Όταν οι μάχιμες ομάδες που είναι στην πρώτη γραμμή κατά της εγκληματικότητας, όπως είναι η ομάδα ΔΙΑΣ, είναι σταθερή σε στόχους, αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες περιπολίες. Οι κακοποιοί, από την άλλη,  ανακυκλώνονται μέσα από το νόμο Παρασκευόπουλου. 

Αξίζει μόνο να αναφέρουμε, ότι από τις 1.200 μοτοσικλέτες που θα πρέπει να είναι ενεργές για περιπολία, αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες οι 700 γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια για να γίνει επισκευή σε αυτές τις μηχανές. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πάνω από τις μισές από αυτές πάνε σε σταθερούς στόχους! 
«Τουλάχιστον 350 μοτοσικλέτες είναι σε σταθερούς στόχους. Αυτή είναι η αλήθεια», λέει ο  γενικός γραμματέας  Σωματείου Ειδικών Φρουρών και σημειώνει ότι πρέπει να προσληφθούν και καινούργιοι συνάδελφοι, το προσωπικό είναι κουρασμένο.

Ο κύριος Μαυροειδάκος αναφέρθηκε και στην περίπτωση της κλοπής στο σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας, υπογραμμίζοντας ότι η αστυνομία δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και έχει το φιλότιμο να υπεπροσπαθεί, συλλαμβάνοντας, μια ημέρα μετά, τρείς Ρομά με κοσμήματα στα χέρια, τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη ληστεία της Γλυφάδας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης