Λοβέρδος για υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: Διαβάθμισαν τα έγγραφα γιατί θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους

Λοβέρδος για υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: Διαβάθμισαν τα έγγραφα γιατί θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθεστωτική συμπεριφορά σχολιάζοντας με νόημα ότι «οι ίδιοι δεν είναι Ερντογάν, δεν έχουν την πορεία του Ερντογάν

Λοβέρδος για υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: Διαβάθμισαν τα έγγραφα γιατί θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους
Στο θέμα της διαβάθμισης των εγγράφων που κατέθεσε στη Βουλή
για την υπόθεση των
όπλων στη Σαουδική Αραβία επανήλθε ο
Ανδρέας Λοβέρδος
Κλείσιμο
υποστηρίζοντας ότι αυτό έγινε «γιατί θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους, φοβούνται την υπογραφή τους».

Όπως σημείωσε, μάλιστα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, το ένα από τα έγγραφα που αφορά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ στην οποία επισυνάπτεται το έγγραφο της συμφωνίας ενός απόστρατου αξιωματικού του στρατού με τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο έχει κατατεθεί στη Βουλή από τον ίδιο τον κ. Καμμένο. Στα άλλα δύο έγγραφα υπάρχει η ενημέρωση του Έλληνα πρέσβη στο Ριάντ ότι έρχονται πέντε Σαουδάραβες αξιωματούχοι να επιθεωρήσουν τα όπλα και ότι επιθυμούν μόνο διακρατική συμφωνία, και το άλλο είναι μια απλή απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την πώληση των βλημάτων. «Αυτός που διαβάθμισε τι διαβάθμισε ως απόρρητο, ένα έγγραφο ότι έρχονται πέντε Σαουδάραβες; Εγώ το σεβάστηκα αυτό όμως» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθεστωτική συμπεριφορά σχολιάζοντας με νόημα ότι «οι ίδιοι δεν είναι Ερντογάν, δεν έχουν την πορεία του Ερντογάν» ενώ ειδικά για τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση παρατήρησε ότι είναι πρόεδρος της Βουλής, όχι υπουργός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. 

«Εδώ δεν είναι Τουρκία, είναι Ελλάδα, δεν περνάνε τέτοιες πρακτικές» σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Πρόκειται περί υποθέσεως διαφθοράς, ή θέλουν να σπάσουν το εμπάργκο στην Υεμένη; Το είχα πει αυτό, και το έθεσε ο Νίκος Φίλης... Σε πολιτικό επίπεδο και επίπεδο διαφάνειας το θέμα είναι σοβαρό» είπε ακόμη. 

Μιλώντας, τέλος, για τη συζήτηση της Δευτέρας προανήγγειλλε και συνέχεια. ««Δεν τελειώσαμε τη Δευτέρα, θα συζητηθεί η επερώτηση της ΝΔ, και το θέμα θα συνεχιστεί...» κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης