Κικίλιας στο στο ΘΕΜΑ 104,6: Ύποπτη, θολή και σκανδαλώδης η υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία

Κικίλιας στο στο ΘΕΜΑ 104,6: Ύποπτη, θολή και σκανδαλώδης η υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία

«Άλλο το απόρρητο και άλλο το κουκούλωμα», τόνισε ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας  

«Ύποπτη, θολή και σκανδαλώδης» χαρακτήρισε την υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία,
μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6
» και στους Βασίλη Χιώτη και Νίκο Φελέκη, ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας

«Ας τα βρει πρώτα το υπουργείο Άμυνας με το Εξωτερικών, θα διώκεται κάποιος ή όχι; Κύριοι της κυβέρνησης, άλλο το απόρρητο και άλλο το κουκούλωμα», τόνισε. 

Όπως σημείωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, «οι κ.κ. της πολιτικής ηγεσίας του Αμύνης αγνόησαν όλες τις φωνές και τις επίσημες οδούς ενημέρωσης και προχώρησαν εν κρυπτώ και μέσα στο καλοκαίρι με περίεργο τρόπο. Τα οπλικά συστήματα θα πωλούνταν στον Παπαδόπουλο και την εταιρεία του και μετά αυτός θα τα πούλαγε όπου ήθελε». 

Αναφερόμενος στην συζήτηση στην Βουλή για το θέμα, ο κ. Κικίλιας, σημείωσε ότι «τη συζήτηση στη Βουλή μόνιμα την αναβάλλουν Τσίπρας και Καμμένος, είναι πονεμένη ιστορία τα αντισταθμιστικά και οι μεσάζοντες». 

Ο κόσμος, όπως είπε  καταλαβαίνει. «Ήρθε η επίσημη αποστολή της Σ. Αραβίας στην Αθήνα χωρίς Παπαδόπουλο, δεν τον γνώριζαν και τους έδιωξαν! Το υπουργείο Άμυνας και ο Καμμένος έκανε συναλλαγή με καταδικασμένο λαθρέμπορα που διώκεται σε πολλές χώρες. Όταν ακούει ο κόσμος για μεσάζοντες, καταλαβαίνει. Χρόνια τώρα έχουν παιχτεί στις πλάτες τους πικρά παιχνίδια. Να σεβόμαστε τα λεφτά των φορολογουμένων, αντί να τους υπερφορολογούμε», τόνισε. 

«Η ΝΔ έχει καταθέσει σειρά ερωτήσεων για το θέμα», ανέφερε και διερωτήθηκε «ως πότε ακόμα Τσίπρας και Καμμένος θα σφιχταγκαλιάζονται;» Ο κ. Κικίλιας συνέχισε λέγοντας  «υπομονή! Υπάρχουν όπλα στη φαρέτρα μας. Η ιστορία των μεσαζόντων δεν τελειώνει τη Δευτέρα». 

«Θέλουμε να δούμε πώς θα καλύψει ο Τσίπρας τον Καμμένο, νομίζω πως θα πετάξει την μπάλα στα μνήματα», κατέληξε. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης