Mαντινάδα και κρασί στην «απάντηση» Πολάκη στον Άδωνι: «Εμείς θα το γλεντίζουμε...»

Mαντινάδα και κρασί στην «απάντηση» Πολάκη στον Άδωνι: «Εμείς θα το γλεντίζουμε...»

Έχω καταθέσει όλα τα στοιχεία στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Mαντινάδα και κρασί στην «απάντηση» Πολάκη στον Άδωνι: «Εμείς θα το γλεντίζουμε...»
Στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης την απάντησή του στην
μήνυση που κατέθεσαν την Τρίτη εις βάρος του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης
και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, για όσα ειπώθηκαν στον άγιο καυγά μεταξύ τους στην Βουλή για τα «ραβασάκια» στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Κλείσιμο

Ο κύριος Πολάκης ανέβασε μια φωτογραφία, όπου ο ίδιος και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης κρατούν στα χέρια τους υψωμένα δυο ποτήρια κρασί και ποζάρουν γελαστοί. Ο υπουργός συνόδευσε την φωτογραφία με την εξής μαντινάδα: «Εμείς θα το γλεντίζουμε κι όπου το βγάλει η βράση, ή που θα σιάξει η δουλειά, ή που θα σιοχαλάσει».

Για να μην υπάρξουν τέλος... παρεξηγήσεις αναφορικά με το σε ποιον την απευθύνει, φρόντισε να γράψει πρώτο - πρώτο και με κεφαλαία γράμματα το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη, συμπληρώνοντας «ΕΣΥ κάνε μηνύσεις...»

Ο κύριος Πολάκης δεν παραλείπει να προσθέσει πως η φωτογραφία είναι από «το γλέντι με τους ΑΣΕΠ 98 στη Ρογδιά Ηρακλείου», από την γιορτή δηλαδή για τον διορισμό, μετά από 18 χρόνια, των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ το 1998.

Λίγες ώρες αργότερα πάντως, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Κρήτης, ο κύριος Πολάκης δήλωσε πως έχει καταθέσει τα στοιχεία στον εισαγγελέα: «Δεν πετάω κουβέντες στον αέρα. Όλα τα στοιχεία για τον Άδωνι Γεωργιάδη τα έχω καταθέσει στον εισαγγελία διαφθοράς και τώρα το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη» είπε και συμπλήρωσε: «Είναι σε εξέλιξη μια πολύ μεγάλη έρευνα η οποία αφορά δυο κοντέινερς στοιχεία».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης