Κ. Χατζηδάκης: Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χαμαιλέοντας

Κ. Χατζηδάκης: Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χαμαιλέοντας

Για κατάρρευση της αυταπάτης που καλλιεργούσε το κυβερνών κόμμα μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ

Κ. Χατζηδάκης: Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χαμαιλέοντας
Την «πανηγυρική» κατάρρευση της αυταπάτης που δημιουργούσε συστηματικά  ο ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια σηματοδοτεί το πολυνομοσχέδιο που εντάσσει την δεύτερη ομάδα των ΔΕΚΟ στο προθάλαμο των αποκρατικοποιήσεων, σύμφωνα με τον κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής που επεξεργάζεται το νέο πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων κάλεσε δε το κυβερνητικό κόμμα να αλλάξει σήμα «και να τοποθετήσετε τον ανεμόμυλο ή τον χαμαιλέοντα γιατί μόνο στον πολιτικό χαμαιλεοντισμό πιστεύετε».

Κλείσιμο
«Τι απαντάτε στο ότι τα δάνειά μας προς τους δανειστές είναι για 30 – 35 χρόνια κι εσείς βάζετε τη δημόσια περιουσία στο υπερταμείο για 99 χρόνια;» είπε απευθυνόμενους προς τους βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού για να συνεχίσει «για την ΔΕΗ, ο κ. Σκουρλέτης έλεγε τον Αύγουστο ότι δεν θα περάσει όλο το ποσοστό της εταιρείας στο υπερταμείο και τώρα δίνετε το σύνολο των μετοχών. Στο μνημόνιο προβλέπεται ότι η ΔΕΗ σε καμία περίπτωση μέχρι το 2020 δεν θα μπορεί να παράγει πάνω από 50% ηλεκτρικής ενέργειας της Ελλάδας. Εχει συμφωνηθεί ξεκάθαρα ότι το 50% παραγόμενης ενέργειας στην Ελλάδα δεν θα παράγεται από τη ΔΕΗ. Δουλέψατε άγρια τον λαό και το ίδιο κάνετε με την ΕΥΑΘ που κάποτε λέγατε για δημοψηφίσματα ώστε να μην ιδιωτικοποιηθεί».

«Λέτε ότι δεν θα κάνετε ιδιωτικοποιήσεις» πρόσθεσε σε άλλο σημείο για να συμπληρώσει με ειρωνική διάθεση «και τι θα κάνετε; Θα βάλετε πεταλούδες να πετάνε πάνω από την ΔΕΗ; Θα φτιάξετε παιδικές χαρές; Τι είδους ιδιωτικοποίηση θα είναι αν δεν είναι παραχώρηση; Μας περνάτε για άσχετους;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης