Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Εικόνα αποσύνθεσης στη ΝΔ - Απάντηση από τη Συγγρού: Ας περισώσουν ό,τι μπορούν πριν την αποχώρησή τους

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ
Με ένα αιχμηρό σχόλιο αναφέρθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και το επικείμενο τακτικό συνέδριο της Ν.Δ. «Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συστήματος της διαπλοκής να μας πείσει για το 'φιλελεύθερο' και 'εκσυγχρονιστικό' πνεύμα που επικρατεί στη Ν.Δ., υπό τον κ. Μητσοτάκη, ο εκφυλισμός και η αποσύνθεση, οι μάχες μέχρις εσχάτων για τη νομή της κομματικής εξουσίας, οι συγκρούσεις 'βαρόνων' και κομματαρχών στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και εν όψει του συνεδρίου του κόμματος, αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Ν.Δ.», ανέφερε η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.

«Αυτή η εικόνα δεν παραπέμπει σε 'οξυγόνο', αλλά στη γνωστή, από δεκαετίες, δυσωδία του πελατειακού κράτους και της εξυπηρέτησης προσωπικών και άλλων συμφερόντων. Ο κόσμος, όμως, τους έχει καταλάβει. Όσο κι αν προσπαθούν να φιλοτεχνήσουν ένα πρόσωπο 'νέων', 'άφθαρτων' και 'σοβαρών τεχνοκρατών', παραμένουν ίδιοι κι απαράλλαχτοι», πρόσθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ σε Μαξίμου: Ας περισώσουν ό,τι μπορούν πριν την αποχώρησή τους

Άμεση ήταν η απάντηση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, που καλεί τους εμπνευστές και τους συντάκτες της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ να «περισώσουν ό,τι μπορούν πριν την αποχώρησή τους».
Κλείσιμο

«Όσο πιο μακροσκελείς είναι οι ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου τόσα περισσότερα ψέματα, τόσες περισσότερες διαστρεβλώσεις, τόσα περισσότερα παιδαριώδη επιχειρήματα περιέχουν. 
Εκθέτουν και τους εμπνευστές και τους συντάκτες τους. Ουδείς τις προσέχει, ουδείς τις παρακολουθεί, ουδείς τις πιστεύει. Έστω και τώρα, ας περισώσουν ό,τι μπορούν πριν την αποχώρησή τους» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης