Παπαγγελόπουλος: «Το παιχνιδάκι των εκβιασμών δεν περνά σε εμένα»

Παπαγγελόπουλος: «Το παιχνιδάκι των εκβιασμών δεν περνά σε εμένα»

Αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στη συνάντησή του με την εισαγγελέα εφετών Γεωργία Τσατάνη - Διαβάστε πώς έκλεισε η οκτάωρη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά στην Ολομέλεια

Παπαγγελόπουλος: «Το παιχνιδάκι των εκβιασμών δεν περνά σε εμένα»
Με τη δευτερολογία του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αντί της τριτολογίας του πρωθυπουργού, έκλεισε η οκτάωρη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ως «πρόχειρη» και «βλακώδη σκευωρία» χαρακτήρισε την υπόθεση περί δικής του παρέμβασης στην Δικαιοσύνη ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος


Ο κ. Παπαγγελόπουλος επισήμανε ότι
Κλείσιμο
«το παιχνιδάκι των εκβιασμών δεν περνά σε εμένα» για να τονίσει σε άλλο σημείο: «Δεν είμαι ένοχος. Δεν μου αρέσουν οι εκβιασμοί. Δεν εκβιάζομαι ούτε εκβιάζω. Με εκβιάζουν όμως είτε να φιμωθώ ή να παραιτηθώ».

Παράλληλα αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στην συνάντησή του με την εισαγγελέα εφετών Γεωργία Τσατάνη, εξηγώντας ότι έγινε μετά από δικό της αίτημα.  

«Η  κυρία Τσατάνη στα μέσα Νοεμβρίου μου ζήτησε να βρεθούμε. Όταν με επισκέφθηκε η κυρία Τσατάνη δεν είχα μιλήσει για δικαστικά πραξικοπήματα. Τότε αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για το πρόσωπό μου. Μου ζήτησε να λυπηθώ την ίδια και την κόρη της και πως ενόψει της προαγωγής της δεν ήθελε να διωχθεί πειθαρχικά. Είπε και αλλά ήταν προσωπική η συζήτηση που θα την σεβαστώ. Εύχομαι να μην τα αποκαλύψω τα υπόλοιπα αλλά θα τα πω αν χρειαστεί γιατί είμαι αμυνόμενος», είπε ο υπουργός.


Και πρόσθεσε: «Γιατί μου τηλεφώνησε και ζήτησε συνάντηση; Πάει ο εκβιαζόμενος στον εκβιαστή;».


«Το μεγάλο μου ολίσθημα είναι ότι της είπα ότι είναι αναρμόδια και πρέπει να γυρίσει τη δικογραφία. Γι' αυτή την υπόθεση μιλήσαμε 3 λεπτά» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος για να προσθέσει; «Την υπόλοιπη ώρα, το μισό διάστημα αφιερώθηκε για την προσωπική της ζωή να μου μιλά και μετά μιλήσαμε για την υπόθεση του Γιάννη Αγγέλου που είναι φίλος μου και από τους πιο έντιμους και αξιοπρεπείς ανθρώπους. Ειδικά της ΝΔ πρέπει να θυμάστε πόσο ταλαιπωρήθηκε από την κυρία Τσατάνη και το ύψος της μεγάλης εγγύησης που έβαλε. Δεν χρειάζεται να αποκαλύψω τι είπαμε. Ένα μόνο θα σας πω και ο καθένας ας κάνει τη σκέψη του. Μετά από αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά εναντίον του Γιάννη Αγγέλου ο άντρας της κυρίας Τσατάνη διορίστηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά γενικός περιφερειακός διοικητής νοσοκομείων. Ο καθένας ας σκεφτεί ό,τι θέλει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης