Θρίλερ με μισή μονάδα διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ δείχνει μία ακόμα δημοσκόπηση

Θρίλερ με μισή μονάδα διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ δείχνει μία ακόμα δημοσκόπηση

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 25,5%, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με ποσοστό 25%

Θρίλερ με μισή μονάδα διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ δείχνει μία ακόμα δημοσκόπηση
Οριακό προβάδισμα, της τάξης του 0,5%, εμφανίζεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για το bankingnews.gr.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 25,5%, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με ποσοστό 25%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6%, ενώ ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 5,5%. Ποτάμι και ΚΚΕ συγκεντρώνουν από 5%, ενώ ακολουθούν Λαϊκή Ενότητα και Ένωση Κεντρώων με 4%. Εκτός Βουλής φαίνεται ότι μένουν οι ΑΝΕΛ, με ποσοστό 2,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος κυμαίνεται στο 10%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 27%, ενώ η Ν.Δ. ακολουθεί με 26,5%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,5% και ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 6%. Ποτάμι και ΚΚΕ συγκεντρώνουν από 5%, ενώ ακολουθούν Λαϊκή Ενότητα και Ένωση Κεντρώων με 4%. Οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται να συγκεντρώνουν ποσοστό 2,5%.

Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 48%, έναντι 38% της Ν.Δ., ενώ το 35% των ερωτηθέντων απαντά ότι επιθυμεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και με τα δύο πρώτα κόμματα. Το 27% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η συμφωνία μπορεί να εφαρμοστεί καλύτερα από μία κυβέρνηση με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 25% δηλώνει ότι καλύτερο για τη χώρα θα ήταν να προέκυπτε μία κυβέρνηση με πρώτο κόμμα τη Ν.Δ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης