Μήνυση από Γκλέτσο σε Βαρουφάκη

Μήνυση από Γκλέτσο σε Βαρουφάκη

Ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» ζητά την παραδειγματική τιμωρία του πρώην ΥΠΟΙΚ «γιατί με την εξαιρετικά δυσμενή του συμπεριφορά, κινούμενος από δόλο ή βαριά αμέλεια, εξέθεσε το ελληνικό κράτος και τους πολίτες του σε αρνητική συμπεριφορά τρίτων κρατών και σε λήψη οικονομικών μέτρων εναντίον της χώρας...»

Μήνυση από Γκλέτσο σε Βαρουφάκη
Μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, κατέθεσε το πρωί της Τρίτης στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Ο κύριος Γκλέτσος έγινε δεκτός από την Εισαγγελέα Ευτέρπη Γκουτζαμάνη. Ο δήμαρχος Στυλίδας υποστήριξε ότι η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να αποφασίσει για την υπόθεση του τέως ΥΠΟΙΚ, ενώ, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι αν το κόμμα του μπει στο κοινοβούλιο θα στηρίξει όποια νομοσχέδια για μεταρρυθμίσεις. Όσον αφορά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι διαχωρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα από την κυβέρνηση Βαρουφάκη, επισημαίνοντας ότι ο κύριος Βαρουφάκης επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τον πρωθυπουργό. 

«Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει επιτέλους να χειραφετηθεί από ανθρώπους που είτε το θέλουν είτε όχι κάνουν κακό στην πατρίδα. Πρέπει συντονισμένα με αλληλεγγύη και με δυναμισμό να στείλουμε μηνύματα προς τα έξω και προς τα μέσα ότι είμαστε σοβαροί σαν πολίτες, σαν εργαζόμενοι και σαν πολιτικά κόμματα και ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό που χάσαμε θα τρέξουμε γρήγορα όλοι οι Έλληνες να το πάρουμε πίσω», δήλωσε εξερχόμενος του Αρείου Πάγου ο κ. Γκλέτσος.


Κλείσιμο


Ο κ. Γκλέτσος ζητά την παραδειγματική τιμωρία του πρώην ΥΠΟΙΚ, όπως αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του, «γιατί με την εξαιρετικά δυσμενή του συμπεριφορά, κινούμενος από δόλο ή βαριά αμέλεια, εξέθεσε το ελληνικό κράτος και τους πολίτες του σε αρνητική συμπεριφορά τρίτων κρατών και σε λήψη οικονομικών μέτρων εναντίον της χώρας και με τις ενέργειές του διατάραξε τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκαλώντας τεράστια βλάβη στην οικονομική ζωή της Ελλάδας».

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης