Βενιζέλος: Ρεαλιστική η επίτευξη συμφωνίας με την Τρόικα

Βενιζέλος: Ρεαλιστική η επίτευξη συμφωνίας με την Τρόικα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Τα πολύ μεγάλα θέματα είναι πιο εύκολο να συμφωνηθούν, είπε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης 

Βενιζέλος: Ρεαλιστική η επίτευξη συμφωνίας με την Τρόικα
Ρεαλιστική χαρακτήρισε την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα μέχρι την Κυριακή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Είπε επίσης, ότι τα πολύ μεγάλα θέματα είναι πιο εύκολο να συμφωνηθούν, δεδομένου ότι υπάρχουν αποτελέσματα που κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

Κλείσιμο
Σε σχέση με το πλεόνασμα, είπε ότι η διανομή θα γίνει με κοινωνικούς και αναπτυξιακούς τρόπους.  

Σχολιάζοντας το αν η τρόικα επιμένει στις απαιτήσεις της για τα εργασιακά θέματα ο κ. Βενιζέλος είπε ότι δεν υπάρχει επιμονή σε κάτι που είναι εκτός «δικής μας λογικής», δηλαδή σε κάτι που είναι προκλητικό και κακό για τους εργαζόμενους και τους ανέργους.

Τέλος, σε σχέση με τα διαρθρωτικά μέτρα, ανέφερε πως αν δεν περάσουν από τις κοινοβουλευτικές ομάδες, δεν υπάρχει τίποτα.

Ακόμα, ο κύριος Βενιζέλος, άφησε αιχμές για το ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάσει, λέγοντας πως το μέγεθος των προβλημάτων όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καταδεικνύει και τη δυσκολία. Αυτό το λέω για όσους νομίζουν ότι με την τοπική τους ισχύ, τον τσαμπουκά, τη γοητεία, θα λύσουν προβλήματα, που αγωνιζόμαστε να λύσουμε εδώ και καιρό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης